Lifestyle

Ρεγγίνα Μακέδου: Το μήνυμά της μετά την τραγωδία στα Τέμπη – «Εγώ φίλε μου τα έχω βρει με τον δικό μου θάνατο»

Η Ρεγγίνα Μακέδου θέλησε να μιλήσει για τη μάχη της με τον καρκίνο, αλλά και τη σημασία της ζωής, με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξήγησε πώς μέσα από την περιπέτεια που ζει, τα «έχει βρει» με τον θάνατο, όπως λέει, ενώ τόνισε πόσο σημαντική είναι η ανθρώπινη ζωή.

Σημείωσε επίσης, πως δεν πρέπει να περιμένει κανείς μια τέτοια τραγωδία που θα κοστίσει σε κάποιους τη ζωή τους, προκειμένου να γίνει καλύτερος άνθρωπος.

Συγκεκριμένα, έγραψε σε δύο stories που ανάρτησε: «Όχι δεν μπορώ να θρηνήσω, όπως οι οικογένειες. Όχι δεν σταμάτησε η ζωή και φυσικά, θα συνεχίσουμε να ζούμε κανονικά. Ο λόγος που δεν ανεβάζουμε τα μούτρα μας τόσες μέρες τουλάχιστον για εμένα, είναι ο σεβασμός σε μια τραγωδία. Χάθηκαν πολλοί μαζί. Άδικα… Εγώ φίλε μου τα έχω βρει με τον δικό μου θάνατο, κατάλαβε πρώτα πόσο βαρύ είναι αυτό. Σε κάποιους που αναρωτιούνται και θα κλείσω αφήνοντάς σας ένα γιατί;».

ρε1

«Γιατί αποφασίζουμε να γίνουμε καλύτεροι μετά από κάτι κακό; Καλύτεροι άνθρωποι, καλύτερες οικογένειες, καλύτερη κοινωνία. Γιατί πρέπει να έρθει το κακό πρώτα; Και πρώτα τα βάζω με μένα που με έκανε καλύτερο άνθρωπο ο καρκίνος. Γιατί δεν γίνεσαι καλύτερος άνθρωπος σήμερα; Το καλό ξεκινάει από εμάς και τις αποφάσεις μας. Ας γίνουμε καλύτεροι και πιο υπεύθυνοι άνθρωποι, πριν γίνει το κακό. Απλά σκεφτείτε πριν γίνει και άλλο κακό, είτε σε εσάς, είτε στην κοινωνία μας», συμπλήρωσε.

ρε2

πηγή: creta24

reggina-makedoy-to-minyma-tis-tin-tragodia-sta-tempi-ego-file-moy-ta-vrei-ton-diko-moy-thanato/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button