Lifestyle

Τα ζώδια της Πέμπτης (11.05.2023)

Τα ζώδια της Πέμπτης 11.05.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη.

ΚΡΙΟΣ

Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα σε τετράγωνο με τον Ερμή, που σημαίνει πως θα σας προβληματίσουν οικονομικά θέματα, τα οποία θα επηρεάσουν και την εξέλιξη ενός εγχειρήματος. Αποφύγετε παράτολμες ενέργειες αμφιβόλου αποτελέσματος και τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση των πόρων σας.

Έχετε υψηλές προσδοκίες με αποτέλεσμα να απορρίπτετε τους άλλους χωρίς να δίνετε καμία ευκαιρία. Ωστόσο, μπορεί κάποιο άτομο να κερδίσει την εκτίμησή σας αν το γνωρίσετε καλύτερα. Ρίξτε λίγο τον πήχη και μην είστε απόλυτοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέματα που αφορούν την καριέρα σας έρχονται στο προσκήνιο με τη Σελήνη στον Υδροχόο κι ενώ έχετε κάποιες ιδέες, ενδεχομένως να σας φοβίζει η ανάληψη ρίσκου. Ο Ερμής στο ζώδιό σας σε τετράγωνο σάς προκαλεί αναποφασιστικότητα κι έλλειψη εμπιστοσύνης στις δυνατότητές σας. Η μέρα δεν ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα.

Αν κάνετε αρνητικές σκέψεις και σκέφτεστε ότι θα συμβεί το χειρότερο, κατά πάσα πιθανότητα να συμβεί. Προσπαθήστε να κοντρολάρετε τα παιχνίδια του μυαλού σας μέσω θετικών σκέψεων, διαλογισμού, κλπ καθώς οι περισσότεροι φόβοι σας είναι δημιούργημα της φαντασίας σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο οι σκέψεις και οι ανησυχίες σας αφορούν τις σπουδές και τη σταδιοδρομία σας με αποτέλεσμα να μην είναι πολύ αποδοτική η μέρα, επειδή δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε. Ταξίδια, νομικές υποθέσεις κι επαφές με το εξωτερικό ενδεχομένως να μην ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας.

Πιθανή συνάντηση με έναν πρώην έρωτα θα ξυπνήσει έντονα συναισθήματα και την ανάγκη σας για επανασύνδεση. Προτού μπείτε σε αυτή τη διαδικασία, προσπαθήστε να μην εξιδανικεύσετε το παρελθόν και θυμηθείτε τους λόγους που οδήγησαν στο χωρισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κοινοί πόροι θα αποτελέσουν πηγή εντάσεων αν διαπιστώσετε πως δεν έχει γίνει σωστή διαχείριση. Ή μπορεί να προκύψουν έκτακτες ανάγκες (όπως μια οφειλή) και να φρενάρει η υλοποίηση ενός σχεδίου. Η Σελήνη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ερμή δείχνει οικονομική δυστοκία και προβλήματα με άτομα που έχετε κοινό σκοπό.

Ενώ είστε πολύ δημοφιλείς, με τα ερωτικά σας έχετε ένα θέμα. Ίσως δυσκολεύεστε να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας επειδή φοβάστε την απόρριψη, αλλά αν δεν δοκιμάσετε την τύχη σας θα παραμένετε στάσιμοι. Κι η απόρριψη μες στο πρόγραμμα είναι.

ΛΕΩΝ

Έντονη δυσαρέσκεια για τα επαγγελματικά σάς προκαλεί το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή καθώς δεν είστε ικανοποιημένοι με τις αποδοχές σας και η ανάγκη σας για αλλαγή απασχόλησης είναι έντονη. Αναζητήστε νέες ευκαιρίες και δοκιμάστε την τύχη σας καθώς δεν είναι να σπαταλάτε το χρόνο σας αδίκως. Αξιοποιήστε τις δεξιότητές σας.

Η σχέση σας μπορεί να περάσει μια δοκιμασία που θα σας κάνει να την αναθεωρήσετε. Αν νιώθετε απογοητευμένοι επειδή δεν υπάρχει ανταπόκριση από το ταίρι σας, συζητήστε για όσα σας απασχολούν προτού πάρετε κάποια απόφαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ημέρα ακατάλληλη για επέκταση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων  στο εξωτερικό, επαγγελματικά ταξίδια και νομικές υποθέσεις καθώς το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή προμηνύει αναβολές και ανεπιτυχή αποτελέσματα. Οι σπουδαστές προσπαθήστε να αποβάλλετε το άγχος που ρίχνει την απόδοσή σας και σας μπλοκάρει μέσω της σωματικής άσκησης.

Η ψυχολογία σας είναι πεσμένη εξαιτίας της στασιμότητας που επικρατεί στην ερωτική σας ζωή και κλείνεστε ολοένα και περισσότερο στον εαυτό σας. Ξεκινήστε να φροντίζετε την εμφάνισή σας ώστε να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και θα βγείτε από το καβούκι σας.

ΖΥΓΟΣ

Έρωτας και χρήμα δεν εξελίσσονται σύμφωνα με τις προσδοκίες σας και έχετε παραδώσει τα όπλα. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα και η προσοχή σας στρέφεται στις ελλείψεις. Προσπαθήστε σήμερα να αποστασιοποιηθείτε από όλα αυτά που σας προκαλούν απαισιοδοξία καθώς έρχονται καλύτερες μέρες.

Οι ελεύθεροι έχετε εναποθέσει τις ελπίδες σας σε μια διαδικτυακή γνωριμία, αλλά δεν πρέπει να ενθουσιάζεστε αν δεν γίνει κάποια δια ζώσης επαφή. Αποφύγετε τις εξιδανικεύσεις και κρατήστε μικρό καλάθι ώστε να μην απογοητευτείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικογενειακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν σήμερα και κυρίως οι σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή φέρνει στην επιφάνεια θέματα που δεν έχουν συζητηθεί εγκαίρως και μπορεί να προκληθούν εντάσεις. Πολλά θα εξαρτηθούν από τη δική σας διαχείριση, επομένως φανείτε ψύχραιμοι ώστε να μη χαλάσουν οι ισορροπίες.

Ένα σύντομο ταξίδι σας δίνει την ευκαιρία να αλλάξετε παραστάσεις και να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Αν είστε αποφασισμένοι να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή μπορεί να βρείτε τον έρωτα σε άτομο διαφορετικής κουλτούρας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ασυνεννοησία με άτομο από το χώρο της εργασίας φέρνει το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή και πρέπει να προσέχετε τι λέτε και πώς το εκφράζετε. Γενικά η μέρα είναι απαιτητική όσον αφορά την εργασία και την επικοινωνία, ενώ προβλέπονται εμπόδια και καθυστερήσεις και στις μετακινήσεις σας. Ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα οδήγησης.

Μπορεί να ξεχάσετε μια σημαντική επέτειο και να δημιουργήσετε τεταμένο κλίμα στη σχέση σας. Αν δεν έχετε καλή μνήμη, μπορείτε να σημειώνετε σε ένα ημερολόγιο ημερομηνίες που είναι σημαντικές για εσάς ώστε να μην προκαλείτε απογοητεύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικές υποθέσεις, επενδύσεις και διαπραγματεύσεις δεν θα έχουν αίσιες εξελίξεις και καλό θα είναι να τις αποφύγετε εφόσον είναι εφικτό. Το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή προμηνύει δυσάρεστα μαντάτα, επομένως διαφυλάξτε τους πόρους σας και μην παίρνετε ρίσκα. Επίσης, προσέξτε τα υπέρογκα έξοδα σε απολαύσεις και ψυχαγωγία.

Από το απόγευμα και μετά αφιερώστε χρόνο στην προσωπική σας ζωή και την ενδυνάμωση της σχέσης σας. Δείτε τι είναι αυτό που λείπει στην παρούσα φάση και προσπαθήστε να το βελτιώσετε. Είναι η επικοινωνία; Η φροντίδα και η έκφραση συναισθημάτων; Ό, τι κι αν είναι μπορεί να διορθωθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προσωπικές σας ανάγκες έρχονται κόντρα στις ανάγκες της οικογένειας και πρέπει να βρείτε οπωσδήποτε χρόνο για τον εαυτό σας. Η Σελήνη στο ζώδιό σας αυξάνει τον συναισθηματισμό σας και στην προσπάθεια να ικανοποιήσετε τους άλλους παραμελείτε εσάς. Προσπαθήστε να περνάτε κάποιες στιγμές σε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν.

Σας αρέσει να σας φλερτάρουν, αλλά έχετε μια τάση να δείχνετε πως δεν παίρνετε στα σοβαρά όσους προσπαθούν να σας προσεγγίσουν. Αφήστε τον αυθορμητισμό σας ελεύθερο και μην αφήνετε ευκαιρίες να χάνονται. Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον και ξεπεράστε τις αναστολές σας.

ΙΧΘΥΣ

Έντονη εσωστρέφεια σας προκαλεί η Σελήνη στον υδροχόο και το τετράγωνο με τον Ερμή δείχνει πως δεν θα υπάρχει καλή επικοινωνία, επομένως θα πρέπει να αποφύγετε την προώθηση υπηρεσιών. Ενδεχομένως να μην έχετε καλή απόδοση σε θέματα εκπαίδευσης, επειδή σας απασχολούν προσωπικά ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί.

Σας έχει γοητεύσει μια καινούρια γνωριμία, αλλά επειδή έχετε περάσει μια ερωτική απογοήτευση στο παρελθόν είστε διστακτικοί. Ωστόσο, δεν σημαίνει πως δεν έχετε προοπτικές για να βρείτε την ευτυχία. Η ζωή είναι μπροστά σας και πρέπει να κυνηγήσετε την τύχη σας.

https://www.lifo.gr/tropos-zois/living/ta-zodia-tis-pemptis-11052023

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button