Lifestyle

Τα ζώδια της Τετάρτης (26.04.2023)

Τα ζώδια της Τετάρτης 26.04.2023: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις από τη Μαριβίκυ Καλλέργη.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι καλή μέρα για διαπραγματεύσεις σχετικά με αγορές για το σπίτι και για αγοραπωλησίες ακινήτων, καθώς το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού φέρνει θετικές εξελίξεις κι αλλαγές για τους Κριούς. Όμως, δείξτε προσοχή στη συμπεριφορά σας ώστε να μην προκληθούν εντάσεις στην οικογένεια.

Προσέξτε τη διατροφή σας, γυμναστείτε έστω μισή ώρα την ημέρα και γενικά υιοθετήστε νέες συνήθειες. 

ΤΑΥΡΟΣ 

Η διάθεσή σας Ταύροι για αλλαγές στη ζωή σας είναι έντονη και η μέρα ενδείκνυται για να αναλάβετε ρίσκα. Το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού ευνοεί την προώθηση ιδεών / υπηρεσιών και είναι ιδανική στιγμή για εμπορικές συμφωνίες κι υπογραφές συμβάσεων. Προσέξτε τα ψιλά γράμματα ενός συμβολαίου.

Υπάρχουν καλοθελητές που θα σας μεταφέρουν λόγια τρίτων και θα πάρετε μεγάλη ταραχή. Ωστόσο, αν δεν ακούσετε κάτι με τα δικά σας αφτιά, μην μπείτε σε διαδικασίες ίντριγκας και διαφυλάξτε τις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε σύνοδο με τον Άρη δίνει έμφαση στα οικονομικά των Διδύμων και το εξάγωνο με τον Ουρανό ευνοεί τις μυστικές διαπραγματεύσεις. Μπορεί να κλείσετε μια δυνατή συμφωνία, αρκεί να να μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις και να είστε προσγειωμένοι. Η εφαρμογή μίας ιδέας θα καθυστερήσει.

Έχετε αφήσει στην άκρη την κοινωνική σας ζωή λόγω συσσωρευμένης κούρασης και άγχους για θέματα της καθημερινότητας, σήμερα όμως, σας δίνεται η ευκαιρία να βρεθείτε με φίλους, να χαλαρώσετε και να χαρείτε τη ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα οι Καρκίνοι θα πρέπει να ασχοληθείτε με την εφαρμογή νέων ιδεών, την αναζήτηση πληροφοριών και ατόμων που θα σας στηρίξουν. Μπορεί να είναι από το φιλικό σας περιβάλλον αν και καλό θα είναι να αποφύγετε τις συνεργασίες με φίλους. Το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού ευνοεί την ενασχόληση με την τεχνολογία και τις αγορές εξοπλισμού.

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο έχετε επικοινωνιακά κενά με ένα ηλικιωμένο άτομο κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν καταβάλλετε καμία προσπάθεια να βελτιώσετε την κατάσταση. Δείξτε περισσότερο ενδιαφέρον στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές είναι οι αλλαγές στον τομέα της καριέρας για τους Λέοντες και θα χρειαστεί χρόνος για να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες. Με το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού είναι ιδανική στιγμή για μυστικές επαφές με εργοδότες και πρόσωπα εξουσίας. Οι φιλοδοξίες σας αποτελούν προτεραιότητα και σας δίνουν ώθηση για κυνήγι ευκαιριών.

Οι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο είστε απογοητευμένοι και σκέφτεστε σοβαρά να μετοικήσετε στο εξωτερικό. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ενήμεροι για τις επικρατούσες συνθήκες δίχως να εξιδανικεύσετε τις καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι σήμερα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε το δίκτυο των συνεργατών σας και τον κύκλο των γνωριμιών σας καθώς το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού προμηνύει αλλαγές που θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως. Όσοι αναζητάτε μια νέα απασχόληση, στρέψτε την προσοχή σε ευκαιρίες για εργασία μέσω διαδικτύου κι ενημερωθείτε για τις ανάγκες τις αγοράς.

Οι ελεύθεροι που αφήνετε τις αναστολές να σας μπλοκάρουν χάνετε ευκαιρίες για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας, φορέστε το πιο φωτεινό σας χαμόγελο και φανείτε πρόθυμοι για νέες γνωριμίες. Η τύχη είναι με το μέρος σας.

ΖΥΓΟΣ

Οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα βαίνουν καλώς και είναι μια καλή μέρα για τους Ζυγούς να τακτοποιήσουν οφειλές. Με το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού έρχονται αναπάντεχα έσοδα μέσω μιας χρηματοδότησης ή της ακίνητης περιουσίας και ευνοείται η αναζήτηση μιας νέας πηγής εσόδων. Αποφύγετε τις περιττές δαπάνες.

Συζητήστε όσα σας απασχολούν με το ταίρι σας και μην μπλέκετε τρίτους στα προσωπικά σας. Ο καθένας θα πει την άποψή του σύμφωνα με τη δική του οπτική και θα σας προκαλέσει περισσότερη σύγχυση. Αποστασιοποιηθείτε για λίγο καιρό από τα γεγονότα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σπουδές, διαδικαστικά ζητήματα και επαφές με το εξωτερικό θα απασχολήσουν σήμερα τους Σκορπιούς και καθώς πραγματοποιείται το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού, είναι εξαιρετική μέρα για να ξεκινήσει μία συνεργασία σε μακρινό προορισμό. Ενδεχομένως να βρείτε απασχόληση για τη σεζόν σε ένα παραθεριστικό θέρετρο. Στείλτε βιογραφικά.

Από το απόγευμα και μετά δώστε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή. Η βραδιά ενδείκνυται για εξόδους κι επαφές με φίλους ή για ομαδικές δράσεις με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Μπορεί να προκύψει και μία γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες μην τρομάζετε από αλλαγές που θα συμβούν στον τομέα της εργασίας καθώς είναι για καλό. Ο Ουρανός φέρνει νέα γεγονότα στη ζωή σας και οι εξελίξεις είναι πολύ ευοίωνες. Το εξάγωνο με τη Σελήνη προμηνύει έσοδα μέσω τρίτων (όπως μιας παράλληλης απασχόλησης) και έχετε τη δυνατότητα να κάνετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας. Επισκεφτείτε ένα ινστιτούτο αισθητικής.

Η ανάγκη σας για απολαύσεις σας οδηγεί σε υπερβολές και σύντομα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με τα αποτελέσματα των πράξεών σας. Οι γονείς προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε θέματα παιδιών και δώστε έμφαση στη μεταξύ σας επικοινωνία. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι ευκαιρία για τους Αιγόκερους να αναλάβετε ρίσκα, να επενδύσετε ένα μέρος των πόρων σας ή να διαπραγματευτείτε τους όρους μίας συνεργασίας. Το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού δείχνει πως θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις και στα ερωτικά σας. Ενδεχομένως να σας κάνει πρόταση για γάμο ή συμβίωση το ταίρι σας ή να διαπιστώσετε πως αναμένετε ένα νέο μέλος στην οικογένεια.

Ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας και μην αρπάζεστε με το παραμικρό αν θέλετε να αποφύγετε τις εντάσεις στην οικογένεια. Μπορεί να νιώθετε την ανάγκη για περισσότερο προσωπικό χώρο και χρόνο, αλλά θα πρέπει να την επικοινωνήσετε με τακτ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Ένα χαρμόσυνο γεγονός φέρνει το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού που θα αφορά την οικογένεια και τα επαγγελματικά των Υδροχόων. Η μέρα ενδείκνυται για διευθέτηση εκκρεμοτήτων κι ενασχόληση με θέματα οργάνωσης. Χαρίστε ρούχα κι αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε, ώστε να μη συσσωρεύεται στάσιμη ενέργεια σε διάφορες γωνιές του σπιτιού.

Στην προσπάθειά σας να προσεγγίσετε το άτομο που σας έχει γοητεύσει μπορεί να γίνετε υπερβολικοί και να μην κερδίσετε τις εντυπώσεις. Φροντίστε να είστε ο εαυτός σας που είναι η πιο ιδανική εκδοχή σας, επιστρατεύοντας την ευγένειά σας.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα αν οι Ιχθείς αξιοποιήσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και τη διορατικότητά σας θα πετύχετε πολλά. Το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού δίνει ευκαιρίες για αίσια αποτελέσματα σε εμπορικές συναλλαγές, προώθηση ιδεών και υπηρεσιών, ενώ ευνοεί και την ερωτική σας ζωή. Η γοητεία σας είναι στα ύψη και είναι εξαιρετική στιγμή για φλερτ και νέες γνωριμίες.

Οικονομικοί λόγοι θα δοκιμάσουν μία συνεργασία που μπορεί να λήξει άδοξα. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις αν δεν είστε σίγουροι για ορισμένες συνθήκες. Ενδεχομένως να έχουν γίνει κάποια λάθη τα οποία όμως διορθώνονται.

https://www.lifo.gr/tropos-zois/living/ta-zodia-tis-tetartis-26042023

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button