Lifestyle

Χαμός σε νυχτερινό κέντρο: Πιάστηκαν στα χέρια πρώην παίκτρια του Survivor και πρώην Σταρ Ελλάς

O κακός χαμός επικράτησε στην τελευταία βραδιά της Πάολας και του Γιάννη Πλούταρχου στο Fever, αφού όπως έγινε γνωστό αντί να τραβήξουν τα βλέμματα οι δύο τραγουδιστές στο φινάλε τους, το ενδιαφέρον στράφηκε σε δύο γυναίκες που πιάστηκαν στα χέρια μέσα στο μαγαζί.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, πρόκειται για μια πρώην παίκτρια του Survivor και μια εστεμμένη των καλλιστείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Super Κατερίνα, η παίκτρια ριάλιτι καθόταν σε τραπέζι με την παρέα της, όταν την αντιλήφθηκε η εστεμμένη που της… όρμηξε και της τράβηξε με μανία τα μαλλιά.

Συγκεκριμένα, όπως μετέφερε η Έλενα Πολυκάρπου στον Alpha, πριν από 20 ημέρες η πρώην παίκτρια του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης διασκέδαζε στο νυχτερινό μαγαζί που τραγουδούσαν η Πάολα και ο Γιάννης Πλούταρχος. Ενώ καθόταν στο τραπέζι της, μπήκε στο μαγαζί η Σταρ Ελλάς, η οποία την πλησίασε, πιάνοντάς την από τα μαλλιά, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καβγάς.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής, αιτία της διαμάχης είναι ένας άνδρας.

Το θέμα όμως δεν τελειώνει εδώ, διότι όπως γνωστοποιήθηκε στην εκπομπή, το ίδιο ακριβώς περιστατικό έχει επαναληφθεί και σε άλλο νυχτερινό κέντρο, τα οποία βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

Και σε εκείνη την περίπτωση η πρώην παίκτρια του Survivor καθόταν σε τραπέζι με την παρέα της, όταν της επιτέθηκε η εν λόγω Σταρ Ελλάς.

Μάλιστα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε πως ήταν παρών σε ένα από τα δύο περιστατικά, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ.

Δείτε το ρεπορτάζ

https://creta24.gr/chamos-se-nychterino-kentro-piastikan-sta-cheria-proin-paiktria-survivor-proin-star-ellas/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button