Πολιτική

Επικεφαλής PEGA: Δεν είναι αυτή η τελική έκθεση, αλλά ένα πρώτο σχέδιο

Ένα πρώτο σχέδιο της έκθεσης για τις παρακολουθήσεις και όχι την τελική εκδοχή παρουσίασε η εισηγήτρια της Pega, σύμφωνα με τον επικεφαλής της επιτροπής Γερόν Λέναρς.

Όπως τόνισε «δεν είναι τελική εκδοχή και δεν μπορεί -σε αυτό το σημείο- να νοηθεί ως τα συμπεράσματα ή η θέση της επιτροπής της PEGA συνολικά».

«Όλα τα μέλη της επιτροπής PEGA θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν τροπολογίες στο σχέδιο έκθεσης. Μόνο η τελική έκθεση και οι συστάσεις, όπως θα έχουν εγκριθεί στο τέλος της περιόδου δραστηριότητάς μας, αντιπροσωπεύουν τη θέση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο σύνολό της» επισημαίνει στη γραπτή δήλωσή του ο κ. Λέναρς.

Εξηγεί ότι λόγω των πολλών ερωτήσεων που έλαβε για τη συνέντευξη Τύπου της εισηγήτριας Σοφί Ιν ‘τ Βελντ προχωρά σε διευκρινίσεις «για αποφυγή οποιασδήποτε σύγχυσης σχετικά με τις διαδικασίες της Επιτροπής» PEGA.

«Οι συζητήσεις για τα πορίσματα της Επιτροπής μας θα πρέπει να πραγματοποιηθούν κατά τις συνεδριάσεις της (Επιτροπής), όπου όλες οι πολιτικές ομάδες μπορούν να παρουσιάσουν τις απόψεις τους για όλες τις σχετικές πτυχές του έργου μας» καταλήγει ο επικεφαλής της PEGA

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

πηγή: lifo

now/politics/epikefalis-pega-den-einai-ayti-i-teliki-tis-ekthesis-tis-pega-alla-ena-proto-shedio

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button