Πολιτική

Μήνυση κατά της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα κατέθεσε ο Νίκος Παππάς

Σε υποβολή μήνυσης κατά της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα μετά την κατάθεσή της προχώρησε ο Νίκος Παππάς δια του συνηγόρου του όσον αφορά την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

Την κατάθεση της μήνυσης γνωστοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας σε σχετική ανάρτησή του: «Καλημέρα σας. Κατατέθηκε. Έρχονται και τα εξώδικα στους ανεμιστήρες».

Στην κατάθεση της, η γραμματέας σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ισχυρίστηκε πως χρήματα σε σακούλες έφευγαν από το γραφείο του εργοδότη της, κ Καλογρίτσα με προορισμό τον ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι ο κ. Καλογρίτσας ήταν καθοδηγούμενος και δέχθηκε να βοηθήσει την ομάδα Παππά, βοηθώντας στο εγχείρημα για την ίδρυση του τηλεοπτικού σταθμού που θα ήταν κανάλι του κόμματος, εννοώντας τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης είχαν κάνει λόγο για αβάσιμες κατηγορίες περί παραβίασης και περί παράβασης καθηκόντων εκ μέρους του Νίκου Παππά.

Ειδικότερα, είχαν μιλήσει για αβάσιμες κατηγορίες, αναξιόπιστες, καθοδηγούμενες και χωρίς στοιχεία, οπότε η μήνυση θα έχει και ανάλογο περιεχόμενο.

πηγή: lifo

now/politics/minysi-kata-tis-grammateos-toy-hristoy-kalogritsa-katethese-o-nikos-pappas

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button