Πολιτική

Μυλωνάκης: Η Ελληνική Λύση έστησε την «αποστασία» μου για να βάλει Χρυσαυγίτη στη θέση μου

Για την παραίτησή του από την Ελληνική Λύση, επειδή το κόμμα αποφάσισε να τον στείλει σε άλλη εκλογική περιφέρεια για να κατέβει υποψήφιος, μίλησε ο πρώην βουλευτής, Αντώνης Μυλωνάκης. 

Ο Αντώνης Μυλωνάκης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, εξήγησε ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος ήθελε να κατεβάσει σε άλλη εκλογική περιφέρεια τόσο τον ίδιο (ο κ. Μυλωνάκης κατεβαίνει στη Θεσσαλονίκη) όσο και τους Απόστολο Αβδελά και Αναστασία Αλεξοπούλου, για να βάλει στην θέση τους άτομα της αρεσκείας τους. Η πρόφαση, σύμφωνα και με ανακοίνωση του κόμματος, ήταν ότι μιλάνε με τη ΝΔ για συνεργασία, βασίζοντας το συγκεκριμένο γεγονός σε ένα δημοσίευμα. 

Για το δημοσίευμα που τον ήθελε ότι ηγείται μιας ομάδας εντός της Ελληνικής Λύσης, την οποία θα κατευθύνει προς τη Νέα Δημοκρατία μετά τις εκλογές, ο Αντώνης Μυλωνάκης, απάντησε ότι πρόκειται για «ένα σχέδιο σκοτεινό, ένα στημένο δημοσίευμα. Έγραφαν ότι εγώ είμαι ο αρχηγός που πήγα να ζεύγξω άλλους δύο βουλευτές για να πάμε στη Νέα Δημοκρατία μετά τους βουλευτές. Ο Θεός, όμως, αγαπά τον κλέφτη, αγαπά και το νοικοκύρη. Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, που ο κόσμος κατάλαβε ότι είναι στημένο και κάλπικο, αντιλήφθηκα ότι είναι δοσμένο από την ίδια την Ελληνική Λύση». 

Μυλωνάκης: «Θέλει να βάλει ένα δεξί χέρι του Μιχαλολιάκου,

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, κατηγορεί τον πρόεδρό της, Κυριάκο Βελόπουλος, ότι έδωσε ο ίδιος αυτό το δημοσίευμα, ώστε να τον ωθήσει σε παραίτηση και να βάλει ένα άτομο της αρεσκείας του στην θέση του. 

«Θέλει να βάλει ένα δεξί χέρι του Μιχαλολιάκου, έβγαινε φωτογραφίες μαζί του. Αντέδρασα στην υποψηφιότητά του και με στοχοποίησαν. Ο συγκεκριμένος θα κατέβει στην Αττική. Από τότε ήμουν έτοιμος να φύγω, από τον Σεπτέμβριο που έγινε γνωστό». 

Ακόμη, σχολίασε και το γεγονός ότι κανείς από το κόμμα δεν ήταν διατεθειμένος να τον ακούσει, μετά την απόφαση του προέδρου να τον μετακινήσει σε άλλη εκλογική περιφέρεια. «Η επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος ούτε με άκουσε, ούτε ζήτησε τη γνώμη μου. Έχετε ακούσει ποτέ να αλλάζει η περιφέρεια έναν μήνα πριν τις εκλογές; Θυμηθείτε ποιοι άνθρωποι της Ελληνικής Λύσης θα μπουν τελικα στη Βουλή», επισήμανε. 

Μυλωνάκης: Να μιλήσω με τα παιδάκια; 

Όταν έμαθε ότι ετοιμάζεται να τον στείλουν σε περιφέριας εκτός Θεσσαλονίκης για τις εκλογές, ανέφερε ότι «η  αντίδραση μου τότε ήταν πολύ έντονη. Ήθελαν ο πρώτος σε σταυρούς βουλευτής της Ελληνικής Λύσης να κάνει το «αγροτικό» του που, σε ποια περιφέρεια; Δεν μιλάω μαζί τους. Με ποιον; Με τα παιδάκια; Δεν έπρεπε να υπάρχει η φωνή του Μυλωνάκη μέσα στο κόμμα, γιατί είχε και πολιτική σκέψη και πολιτικό λόγο».

Σε ότι αφορά το πολιτικό μέλλον του, ξεκαθάρισε ότι «δεν πρόκειται να πάω στην Νέα Δημοκρατία σε καμία περίπτωση. Θα ιδιωτεύσω και αν κάνω κάτι αργότερα θα είναι κάτι σοβαρό, σε κάποιο μικρό κόμμα».

https://www.lifo.gr/now/politics/mylonakis-i-elliniki-lysi-estise-tin-apostasia-moy-gia-na-balei-hrysaygiti-sti-thesi

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button