Πολιτική

Ο Αλέξης Καλοκαιρινός για την πολυτέλεια στην Γ.Σ. της ΚΕΔΕ: “Εδώ είμαστε να διεκδικούμε χρήματα για τους δημότες, όχι για να κάνουμε αυτοκατανάλωση”

Με μια ιδιαιτέρως αιχμηρή και σίγουρα ασυνήθιστη δήλωση στην κάμερα της Τηλεόρασης CRETA ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός στηλίτευσε την πολυτέλεια που επικράτησε στην Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, το περασμένο Σάββατο 2 Μαρτίου.

Ο κ. Καλοκαιρινός σχολιάζοντας τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης τόνισε δεικτικά ότι “δεν νομίζω ότι γίναμε σοφότεροι, ούτε ότι κάναμε κάποιον άλλο σοφότερο. Εύχομαι η αυτοδιοίκηση να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, δηλαδή να γίνει πολύ περισσότερο διεκδικητική από όσο είναι σήμερα” και συνέχισε σε ακόμη πιο υψηλούς τόνους, εκφράζοντας απερίφραστα την ενόχλησή του για ορισμένα πράγματα που είδε στη Συνέλευση: “Η πολυτέλεια αυτού του συνεδρίου είναι αναντίστοιχη με τα οικονομικά της αυτοδιοίκησης. Και θεωρώ ότι καλό θα ήταν εδώ να βρισκόμαστε για να διεκδικούμε χρήματα για τους δημότες μας και όχι για να κάνουμε αυτοκατανάλωση!”.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι στην πρώτη του κιόλας παρουσία σε γενική συνέλευση της ΚΕΔΕ ο κ. Καλοκαιρινός δεν μάσησε τα λόγια του, με τον τρόπο που μασούσαν πολλοί συνάδελφοί του στον ομολογουμένως πλουσιότατο μπουφέ!

Η δήλωση του κ. Καλοκαιρινού στο 3.05 του βίντεο:

https://creta24.gr/enochlimenos-o-dimarchos-irakleiou-alexis-kalokairinos-gia-tin-polyteleia-stin-geniki-synelefsi-tis-kede-edo-eimaste-na-diekdikoume-chrimata-gia-tous-dimotes-ochi-gia-na-kanoume-aftokatanal/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button