Πολιτική

Στην Ελένη Μακρή-Θεοδώρου η έδρα του Θέμη Χειμάρα που παραιτήθηκε

Η πρώτη επιλαχούσα στον νομό Φθιώτιδας, Ελένη Μακρή – Θεοδώρου θα καταλάβει την έδρα τού Θέμη Χειμάρα, καθώς και τη θέση του στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, μετά την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα, νωρίτερα την Τετάρτη

Ο βουλευτής της ΝΔ στον νομό Φθιώτιδας, με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, γνωστοποίησε ην παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα.

Υπενθυμίζεται πως δημοσίευμα της εφημερίδας Documento ανέφερε ότι η επιχείρηση τού βουλευτή ανέλαβε δουλειές τουλάχιστον 400.000 ευρώ από το Δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

«Όταν εξελέγην Βουλευτής το 2019, δεν γνώριζα πως θα πρέπει να αλλάξω κάτι σε σχέση με την επιχείρησή μου. Επέλεξα να συνεχίζω στο δρόμο της ορθόδοξης επιχειρηματικότητας», είχε απαντήσει μετά το δημοσίευμα ο βουλευτής. 

Ποια είναι η Ελένη Μακρή-Θεοδώρου 

Η Ελένη Μακρή-Θεοδώρου γεννήθηκε στη Λαμία.

Σπούδασε παιδαγωγικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Παρακολούθησε το πρόγραμμα μετεκπαίδευσης στο Μαράσλειο Διδασκαλείο και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση Ενηλίκων και Δια Βίου Μάθηση στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Παρέλαβε το διδακτορικό της δίπλωμα (PhD) στην Κοινωνιολογία της εκπαίδευσης.

Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης σε σχολεία της Βοιωτίας και Φθιώτιδας, ως Διευθύντρια σχολικής μονάδας και για δύο χρόνια άσκησε καθήκοντα προϊσταμένης στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λαμίας.

Μιλά Γαλλικά και Αγγλικά.

πηγή: lifo

now/politics/stin-eleni-makri-theodoroy-i-edra-toy-themi-heimara-poy-paraitithike

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button