Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για επεισόδια: Τόση ήταν η ειλικρίνεια της συγγνώμης του κυρίου Μητσοτάκη

Τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του. 

Συγκεκριμένα, η αξιωματική αντιπολίτευση καταγγέλλει αναφερόμενη στα συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία ότι «ήταν εντολή της κυβέρνηση Μητσοτάκη να ρίξει δακρυγόνα στη συγκέντρωση».

«Πριν ακόμη στερέψουν τα δάκρυα για τους ανθρώπους που έχασαν άδικα τη ζωή τους στα Τέμπη, η κυβέρνηση έδωσε σήμερα εντολή να ρίξουν δακρυγόνα εναντίον όσων ειρηνικά διαδήλωναν στο Σύνταγμα για τη δικαίωση των νεκρών, για τη δικαιοσύνη και την αλήθεια. Τόση ήταν ειλικρίνεια της συγγνώμης του κυρίου Μητσοτάκη», τονίζεται.

Νωρίτερα σήμερα χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό που γράφουν μεταξύ άλλων συνθήματα όπως «Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος», «Η δολοφονία να μην συγκαλυφθεί» και «Ήταν η κακιά η (χ)ώρα».

Οι συγκεντρωμένοι άφησαν επίσης στον ουρανό μαύρα μπαλόνια στη μνήμη των 57 νεκρών που έχασαν τη ζωή τους μέσα στις μοιραίες αμαξοστοιχίες.

πηγή: lifo

now/politics/syriza-gia-epeisodia-tosi-itan-eilikrineia-tis-syggnomis-toy-kyrioy-mitsotaki

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button