Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για την προαναγγελθείσα υποψηφιότητα Καραμανλή: «Η “αντικειμενική ευθύνη” έχει ημερομηνία λήξης»

Αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα όσα είχε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχετικά με την υποψηφιότητα του παραιτηθέντος υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, Κώστα Καραμανλή, στις επερχόμενες εκλογές, μετά και το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ερωτώμενος εάν ο κ. Καραμανλής θα είναι υποψήφιος και εάν ο πρωθυπουργός θα δεχτεί να τον συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Οικονόμου σημείωσε: «Από την πλευρά της ΝΔ και του Καραμανλή δεν υπάρχει πρόθεση να μην είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές».

«Αν και δεν είναι του παρόντος, αλλού είναι τα ζητήματα για τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια, η ανάληψη της αντικειμενικής, πολιτικής ευθύνης – παρά το γεγονός ότι υπάρχει μία αλληλουχία γεγονότων και διαχρονικών παθογενειών –  είναι μια πράξη που τιμά τον κ. Καραμανλή, στο επίπεδο αυτό» συμπλήρωσε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του, σχολιάζει: «Ο κος Οικονόμου αποκάλυψε σήμερα ότι η “αντικειμενική ευθύνη” Καραμανλή έχει ημερομηνία λήξης, αφού σε λίγες ημέρες θα είναι υποψήφιος στις εκλογές».

«Στημένες δηλώσεις, υποκριτικές συγγνώμες, ψεύτικες παραιτήσεις. Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση» κατέληξε η αξιωματική αντιπολίτευση. 

πηγή: lifo

now/politics/syriza-gia-tin-proanaggeltheisa-ypopsifiotita-karamanli-i-antikeimeniki-eythyni-ehei

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button