Πολιτική

Τέμπη: Ο Τσίπρας συνάντησε συγγενείς θυμάτων, έδωσε αίμα για τους τραυματίες

Με συγγενείς θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη συνομίλησε ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ ανταποκρίθηκε και στο κάλεσμα για αιμοδοσία. 

Μετά την επίσκεψή του στον τόπο της πολύνεκρης σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου έχουν μεταφερθεί τραυματίες αλλά και οι σοροί των θυμάτων του δυστυχήματος. 

Ο διοικητής του νοσοκομείου ενημέρωσε τον κ. Τσίπρα για την κατάσταση των τραυματιών του δυστυχήματος στα Τέμπη και ευχαρίστησε τους γιατρούς και νοσηλευτές για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν από την πρώτη στιγμή της τραγωδίας.  

Τέμπη: Ο Τσίπρας συνάντησε συγγενείς θυμάτων, έδωσε αίμα για τους τραυματίες Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI

Φτάνοντας στο νοσοκομείο, ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε συγγενείς τραυματιών και θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη, στους οποίους εξέφρασε τα βαθιά συλλυπητήριά του για την τραγική απώλεια. 

Προτού αναχωρήσει από τη Λάρισα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε αίμα, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για τη βοήθεια των τραυματιών της σύγκρουσης των τρένων. 

Τέμπη: Ο Τσίπρας συνάντησε συγγενείς θυμάτων, έδωσε αίμα για τους τραυματίες Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI

Τέμπη: Ο Τσίπρας συνάντησε συγγενείς θυμάτων, έδωσε αίμα για τους τραυματίες Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI

Τσίπρας για Τέμπη: Την ώρα που μετράμε νεκρούς, δεν θέλω να μιλήσω για ευθύνες

«Είναι στιγμές βαθιάς οδύνης και θλίψης, οι εικόνες που είδα είναι συγκλονιστικές», δήλωσε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας, όταν επισκέφθηκε τον τόπο του δυστυχήματος στα Τέμπη. 

«Ζούμε μία αδιανόητη τραγωδία με δεκάδες νεκρούς και αγνοούμενους μεταξύ των οποίων, δυστυχώς, πολλά νέα παιδιά. Τούτη την ώρα, που ακόμα μετράμε τους νεκρούς μας και πενθούμε, δεν θέλω να μιλήσω για ευθύνες. Θα τα πούμε αυτά στην ώρα τους. Θέλω, μόνο, να εκφράσω τη βαθύτατη οδύνη και τη συμπαράστασή μου στους συγγενείς των θανόντων, αλλά και τις ευχές μου, για ταχεία ανάρρωση, στους τραυματισμένους», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

πηγή: lifo

now/politics/tempi-o-tsipras-synantise-syggeneis-thymaton-edose-aima-gia-toys-traymaties

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button