Πολιτική

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σχολίασε την συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ κάνοντας λόγο, μεταξύ άλλων για στοιχειώδης έλλειψη γνώσης βασικών θεμάτων εκ μέρους του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

«Για τη συνέντευξη του κ. Στέφανου Κασσελάκη, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, δεν αξίζει κάποιος να σχολιάσει πολλά. Μάλλον σε κανέναν δεν έμεινε τίποτα, παρότι μιλούσε για πάνω από 40 λεπτά», δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης.

«Η στοιχειώδης έλλειψη γνώσης βασικών θεμάτων εκ μέρους του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μας εκπλήσσει, όσο η αλαζονεία με την οποία εμφανίζεται. Αυτό που σίγουρα επιβεβαιώσαμε και σήμερα είναι ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα πορευτεί εκ νέου σε μια εκλογική διαδικασία, με μόνο όχημα την τοξικότητα», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Κασσελάκης: «Θα καταθέσουμε το κατηγορητήριο στη Βουλή αν δεν δοθεί αμνηστία στον Καραμανλή»

Την πρώτη του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους όσο και στην ελληνική δικαιοσύνη.  Ο Στέφανος Κασσελάκης για τη στυγερή δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους και σε ερώτηση για τη λήψη μέτρων που θα προκύψουν από πολιτική συναίνεση, ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει τη νομοθέτηση του όρου «γυναικοκτονία», ενώ τόνισε ότι η ενδοοικογενειακή βία είναι τεράστιο ζήτημα. «Έχουμε ζήτημα ασφάλειας στη χώρα μας», τόνισε, προσθέτοντας ότι η οικονομική ανέχεια που υπάρχει προκαλεί τη βία.

Για το κατηγορητήριο που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του πρώην υπουργού Υποδομών Κώστα Καραμανλή και σε ερώτηση αν θα κατατεθεί κάτι τέτοιο, ο αρχηγός του κόμματος ανέφερε ότι με 36 βουλευτές μπορούν να προχωρήσουν σε τέτοια πρωτοβουλία.

«Η Νέα Δημοκρατία σκοπεύει να τον αμνηστεύσει», ανέφερε. «Είναι ξεκάθαρες οι προειδοποιήσεις που είχε ο Καραμανλής, για να μην γίνει το δυστύχημα», τόνισε, επαναλαμβάνοντας τις κατηγορίες. «Θα πρέπει να υποσχεθεί πιο πριν ο Μητσοτάκης ότι δεν θα δώσει αμνηστία στον πρώην υπουργό» πρόσθεσε. 

«Ας πάει στη Δικαιοσύνη. Τι φοβάται; Δεν είναι στη δικαιοσύνη, υπάρχει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών» τόνισε.

«Έχουμε υπεραρκετά στοιχεία. Χρειαζόμαστε ο νόμος να αλλάξει. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, αυτός ο νόμος θα αλλάξει. Η καπήλευση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας γίνεται όταν καλύπτεις τον υπουργό.

»Είναι ντροπή να συγκαλύπτεται αυτό το έγκλημα. Εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη, αλλά αυτό κατακτάται κάθε μέρα. Η εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή. Όλοι κρίνονται κάθε μέρα. Μία από τις υποθέσεις που πρέπει να προχωρήσουν είναι το Predator» ανέφερε. 

Στέφανος Κασσελάκης: Η αναφορά του στη Μαρέβα Μητσοτάκη

Μιλώντας για την επίθεση Ακρίτα στη σύζυγο του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, είπε ότι ο κ. Μητσοτάκης, με την παρέμβασή του στην υπόθεση, επιχειρεί να αποπροσανατολίσει από τη συζήτηση για τα Τέμπη. «Θέλουμε δικαιοσύνη και για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι και για τις οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών» υποστήριξε σχετικά, επιχειρώντας να εξηγήσει την αμφιλεγόμενη χθεσινή του ανάρτηση στο Twitter.

 

https://www.lifo.gr/now/politics/marinakis-gia-synenteyxi-kasselaki-mas-ekplissei-i-alazoneia-toy-kai-ohi-i-elleipsi

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button