Αθλητικά

«Αγκαλιά» με Τιάγκο Νους από την Αρχεντίνος Τζούνιορ o ΟΦΗ

Δημοσιεύματα από την Αργεντινή αναφέρουν ότι ο Αργεντινός εξτρέμ, Τιάγκο Νους, βρίσκεται στο στόχαστρο του ΟΦΗ  και μάλιστα οι δυο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η κρητική ομάδα είναι στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τη διοίκηση της Αρχεντίνος προκειμένου να αποκτήσει με δανεισμό τον 23χρονο μεσοεπιθετικό, ενώ στην όλη συμφωνία θα συμπεριληφθεί κι οψιόν αγοράς του.

Υπαρκτό το ενδιαφέρον του ΟΦΗ

Σύμφωνα μάλιστα με το gentikoule, το ρεπορτάζ των Αργεντινών ισχύει, αφού ο Νους είναι ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει το τμήμα σκάουτινγκ του ΟΦΗ για μία από τις θέσεις των εξτρέμ. Πιο συγκεκριμένα, γίνεται προσπάθεια να κλείσει άμεσα και να ταξιδέψει στην Ολλανδία όπου πραγματοποιεί ο ΟΦΗ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, προκειμένου να ενσωματωθεί στο ρόστερ.

Ο Νους (ύψους 1,72μ.) αγωνίστηκε την τελευταία σεζόν με μορφή δανεισμού στην Σέντραλ Κόρντομπα, έχοντας 12 συμμετοχές με απολογισμό 1 γκολ και μία ασίστ. Δεν έχει αγωνιστεί ποτέ εκτός Αργεντινής, καθώς έχει φορέσει τις φανέλες των CD Εσπανιόλ, Ατλέτικο Ραφαέλα, Αρχεντίνος ΙΙ, Αρχεντίνος Τζούνιορς και Σέντραλ Κόρντομπα.

sportcaster.gr

πηγή φωτό: twitter

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2024 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

«Αγκαλιά» με Τιάγκο Νους από την Αρχεντίνος Τζούνιορ o ΟΦΗ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button