Αθλητικά

Μπαντής: Πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής, κατήγγειλε δημόσια ότι πρώην παίκτης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ) ανέφερε ότι πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, στον οποίο η Πολιτεία οφείλει χρήματα, προχώρησε σε απόπειρα αυτοκτονίας.

«Πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, στον οποίο η Πολιτεία οφείλει χρήματα, παρότι υπάρχει ψηφισμένος και σε ισχύ νόμος του κράτους (Ν.3606/2007 αρ.86 παρ.13), έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Επιτέλους, εφαρμόστε τον νόμο πριν είναι αργά», γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Μπαντής.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Αυτοκτονιών το 2022 ο αριθμός των αυτοχειριών που καταγράφηκαν άγγιξε τους 600 θανάτους, κάτι το οποίο αντιστοιχεί σε περίπου δύο καθημερινά.

Το Παρατηρητήριο επισημαίνει πως ο αριθμός των αυτοκτονιών που καταγράφονται αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου και ότι δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση τη συνολική διάσταση του προβλήματος. Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με την έρευνα, από το 2020 έως το 2022 υπήρξε αυξητική τάση, της τάξεως σχεδόν του 25%. 

https://www.lifo.gr/now/sport/mpantis-proin-podosfairistis-toy-ari-ekane-apopeira-aytoktonias

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button