Αθλητικά

Σειρήνες από παντού για τον αρχισκόρερ Παυλίδη

Άλλη μία επική εμφάνιση από τον Βαγγέλη Παυλίδη στο χθεσινό 3-0 της Άλκμααρ απέναντι στην Άντερλεχτ για τα προημιτελικά του UEFA Conference League, που έφερε την ομάδα του Έλληνα επιθετικού και του Παντελή Χατζηδιάκου, στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Παυλίδης σημείωσε τα πρώτα 2 γκολ της ομάδας του στη χθεσινή νίκη της ολλανδικής ομάδας, πριν αντικατασταθεί στο ημίχρονο με τον Χατζηδιάκο να αγωνίζεται βασικός καθ’ όλη τη κανονική διάρκεια της αναμέτρησης και στην παράταση.

Οι σειρήνες για τον Παυλίδη ηχούν εδώ και αρκετό καιρό από μεγάλα πρωταθλήματα του εξωτερικού. Η Βιγιαρεάλ τον έχει βάλει στη λίστα της με σκοπό να τον φέρει σε ισπανικό έδαφος. Η γερμανική Γκλάντμπαχ έχει αποσπάσει θετική απάντηση από την Άλκμααρ για ενδεχόμενη μετακίνηση του Παυλίδη στη Μπορούσια και το τελευταίο διάστημα υπάρχει έντονο αγγλικό ενδιαφέρον για τον αρχισκόρερ της ολλανδικής ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα η Άστον Βίλα και η Λίντς παρουσιάζουν έντονη επιθυμία να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους σύμφωνα με την γαλλική ιστοσελίδα «Jeunesfooteux» με τους δύο συλλόγους από το νησί να μην διστάζουν να τα «σκάσουν» για να τον ντύσουν στα χρώματά τους.

Η Άλκμααρ φαίνεται πως θα είναι ικανοποιημένη με ένα ποσό γύρω στα 25 εκατ. ευρώ, χρήματα που δεν φαντάζουν πολλά για τις ομάδες της Premier League που έχουν δώσει και περισσότερα για χαμηλότερης ποιότητας παίκτες.

Τη φετινή σεζόν ο Παυλίδης έχει 22 γκολ σε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και δείχνει πως μπορεί να «πιάσει» και περισσότερα χρήματα και να γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Ο Χατζηδιάκος φέτος έχει 46 εμφανίσεις και αποτελεί τον βασικό λίθο στην άμυνα της Άλκμααρ, έχοντας βοηθήσει και στο σκοράρισμα με 6 ασίστ. Οι δύο Έλληνες βρίσκονται μία ανάσα από Ευρωπαϊκό τελικό, με το εμπόδιο της Γουέστ Χάμ να είναι αρκετά δύσκολο ωστόσο κανείς δεν μπορεί να τους απαγορέψει να ονειρεύονται.

https://creta24.gr/seirines-pantoy-ton-archiskorer-paylidi/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button