Αθλητικά

Τίμησαν τη γαλανόλευκη με πέντε μετάλλια οι αθλητές του Ιαπετού Χανίων

Πολύ σημαντικές διακρίσεις οι αθλητές μας κ κυρίως δυνατές-πειστικές αναφορικά με το επίπεδο τους – εμφανίσεις στην πρώτη συμμετοχή του Συλλόγου ΙΑΠΕΤΟΣ Χανίων σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο αγώνισμα του SANDA (ελεύθερη μάχη πλήρους επαφής)!

Συγκεκριμένα, σε ένα πολύ δυνατό Πρωτάθλημα όπου συμμετείχαν κάποιες παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος κ το οποίο διήρκεσε από 11-15 Νοεμβρίου στο Λουτράκι ο Σύλλογος έλαβε μέρος με 5 αθλητές επί συνόλου 50 της Εθνικής στο αγώνισμα του Sanda και κατέκτησε 5 μετάλλια(2 ασημένια και 2 χάλκινα!) κάνοντας έτσι εντυπωσιακή την παρουσία του.

Οι θέσεις που κατέκτησαν οι αθλητές μας είναι οι εξής:

Όλα τα παιδιά βρίσκονται πολλά χρόνια στον Σύλλογο και αυτό ήταν μια επιβράβευση των προσπαθειών τους και εφαλτήριο για προσπάθεια κατάκτησης νέων στόχων. Μέσα από την διοργάνωση αποδείχθηκε πόσο κοντά είναι στο να διεκδικούν μετάλλια σε διεθνείς διακρίσεις αλλά κ είδαμε στοιχεία που πρέπει να βελτιώσουμε ως προπονητές κ αθλητές.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για τις εμφανίσεις τους αλλά κ στην Ελληνική Ομοσπονδία Γουσου Κουνγκ Φου – Hellenic Wushu Kungfu Federation που ανέλαβε με επιτυχία την διοργάνωση ενός τόσο σημαντικού πρωταθλήματος σε τέτοιο μικρό χρονικό διάστημα.

Συγχαρητήρια επίσης στους αθλητές όλης της ελληνικής αποστολής για τις εμφανίσεις, τις διακρίσεις και την θετική ενέργεια και συμπεριφορά στους αγώνες!

Ακολουθήστε το Parakritika.gr στη σελίδα μας στο Facebook,
βρείτε μας στο Twitter και στο Google News.

Τίμησαν τη γαλανόλευκη με πέντε μετάλλια οι αθλητές του Ιαπετού Χανίων

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button