Αθλητικά

Τελικός Κυπέλλου: Άρνηση από το Πανθεσσαλικό-Αναζητά εναλλακτική η ΕΠΟ

Γρίφος για δυνατούς λύτες τείνει να καταστεί η διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο. 

Μετά το προ εβδομάδων «όχι» από την κυπριακή αστυνομία, για την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στη Λευκωσία και οι υπεύθυνοι του Πανθεσσαλικού σταδίου στο Βόλο αρνήθηκαν το αίτημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Μάλιστα νωρίτερα η ΕΠΟ είχε ανακοινώσει πως ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Μάϊου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, με προτεινόμενη ώρα έναρξης 20:30, ωστόσο η Εταιρεία Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού με δική της ανακοίνωση απαντάει στην ΕΠΟ δεικτικά αναφέροντας πως «το μόνο που θα πετύχει είναι να διεξάγει τον τελικό σε κάποιο χωράφι στον θεσσαλικό κάμπο ή στο φιλόξενο γήπεδο των Πράσινων Πουλιών. Στο Πανθεσσαλικό, πάντως, αποκλείεται».

Στην ανακοίνωση της Εταιρείας Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού ανταπάντησε η ΕΠΟ αναφέροντας πως προτίθεται σύντομα να βρει νέο γήπεδο προκειμένου να φιλοξενήσει την αναμέτρηση και τονίζεται θα υπάρξουν ανακοινώσεις σύντομα.

«Σχετικά με τη χυδαία ανακοίνωση της Εταιρείας Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού, την οποία αφήνουμε στην κρίση των φιλάθλων, από την ΕΠΟ ανακοινώνεται πως η ομοσπονδία ήταν έτοιμη για αυτή την παλινωδία. Τις προσεχείς ημέρες η ομοσπονδία θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της σχετικά με τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου», αναφέρει η διαρροή-απάντηση της ΕΠΟ.

Συγκλίνουσες πληροφορίες από την ΕΠΟ αναφέρουν πως στις προθέσεις της ομοσπονδίας είναι να βρεθεί ένα γήπεδο όπου ο τελικός θα διεξαχθεί με την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων. 

 

https://www.lifo.gr/now/sport/telikos-kypelloy-arnisi-apo-panthessaliko-anazita-enallaktiki-epo

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button