Αθλητικά

Ίντερ: Έβγαλε τον κεντρικό χορηγό της από την φανέλα λόγω χρεών

Η Ίντερ κέρδισε 2-0 τη Μίλαν στον πρώτο ημιτελικό του Champions League και είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό.

Η ομάδα του Μιλάνου που θέλει να παίξει μετά από 13 χρόνια στον τελικό και να διεκδικήσει τον τίτλο αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον κεντρικό χορηγό της φανέλας της και αποφάσισε να τον αφαιρέσει!

27133284
27163947
Η Ίντερ έχει κλείσει συμφωνία αντί 85 εκατ. ευρώ το χρόνο με την εταιρεία κρυπτονομισμάτων DigitalBits αλλά όπως γράφουν σε Ιταλία και Ισπανία υπάρχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

Τον Φεβρουάριο το χρέος της εταιρείας προς την Ίντερ ήταν 6 εκατ. ευρώ και τον Απρίλιο έφτασε στα 17 εκατ. ευρώ. «Κατανοούμε ότι η κρίση στον τομέα των κρυπτονομισμάτων, η οποία επιδεινώθηκε κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2022, επηρέασε σημαντικά την ικανότητα του πελάτη να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του.

27103633

 

Διατηρούμε όλες τις ενέργειες και τους πόρους για την προστασία των συμφερόντων και των συμβατικών μας δικαιωμάτων και, εν τω μεταξύ, αφαιρούμε το λογότυπο του συνεργάτη από τον ιστότοπο, τις διαφημιστικές πινακίδες και τις φανέλες των ομάδων νέων και γυναικών» ανέφερε σε δήλωση του εκπρόσωπος της Ίντερ.

Το λογότυπο της εταιρείας αφαιρέθηκε στις 30 Απριλίου και στον αγώνα με τη Λάτσιο στη Serie A. To ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και η Ρόμα.

https://creta24.gr/inter-evgale-ton-kentriko-chorigo-tis-tin-fanela-logo-chreon/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button