Αθλητικά

Βασίλης Τόπαλος: Στο επίκεντρο των ερευνών ο 20χρονος με τον οποίο αγωνίστηκε ο 16χρονος λίγο πριν πεθάνει

Νέα διάσταση στο θάνατο του ανήλικου πυγμάχου, Βασίλη Τόπαλου ρίχνει η μαρτυρία της γιαγιάς του. 

«Λιποθύμησε φαίνεται και έπεσε και χτύπησε βαριά το κεφάλι του. Το μωρό μας βρέθηκε στην εντατική. Εκεί έπεσε σε κώμα 17 μέρες και πέθανε. Εμείς μάθαμε ότι έγινε σπάρινγκ, τον βάλανε με έναν 20χρονο κάπου 70 κιλά και το δικό μας ήταν 60 κιλά και 16 ετών. Αυτό ξέρουμε», τόνισε η γιαγιά του 16χρονου στον Alpha, επισημαίνοντας πως ήταν σε διαφορετική κατηγορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, στα πλαίσια της προανακριτικής έρευνας θα κληθούν να καταθέσουν όλοι όσοι παρευρίσκονταν το μοιραίο εκείνο πρωινό στο γυμναστήριο, στον Ταύρο.

Ανάμεσά τους, ο έμπειρος και μεγαλύτεροs σε ηλικία πυγμάχος που φέρεται να αντιμετώπισε ο δεκαεξάχρονος σε αγώνα sparing. 

Σήμερα, Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η ιατροδικαστική εξέταση και εν συνεχεία η ιατροδικαστική έκθεση, η οποία θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία, καθώς η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, αρμόδια για θέματα αθλητικής βίας ζήτησε τη διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης για τα αίτια θανάτου του 16χρονου πυγμάχου κατ´ απόλυτη προτεραιότητα από τον αθλητικό εισαγγελέα.

Ο αθλητικός εισαγγελέας είχε παρέμβει αμέσως μετά τον τραυματισμό του νεαρού πρωταθλητή και όλο αυτό το διάστημα διενεργεί, μέσω της αστυνομίας, προκαταρκτική εξέταση.

πηγή: lifo

now/sport/basilis-topalos-sto-epikentro-ton-ereynon-o-20hronos-me-ton-opoio-agonistike-o-16hronos

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button