Αθλητικά

ΒΙΝΤΕΟ | “Σέβομαι τις φωνές ανησυχίας, αλλά η ανακατασκευή του κολυμβητηρίου θα δημοπρατηθεί”

Στην επιβεβαίωση του σαββατιάτικου ρεπορτάζ του Parakritika.gr ότι το Υπουργείο Ανάπτυξης έχει προχωρήσει στην εκχώρηση σχετικού ποσού, προκειμένου να διατεθεί με κατανομή από την ΓΓΑ στον ΟΑΚ, προκειμένου να πληρωθούν οι μελετητές για την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου Χανίων (δείτε ΕΔΩ), προχώρησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στο περιθώριο της παρουσίας του στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Χανίων.

O κ. Αυγενάκης επιβεβαίωσε σε σχετική ερώτηση τις πληροφορίες αυτές, σημειώνοντας ότι αυτό αποτελεί και ένα από τα τελευταία βήματα προς τη δημοπράτηση της ανακατασκευής του κολυμβητηρίου της Νέας Χώρας. Ωστόσο, παρέπεμψε σε επίσημες ανακοινώσεις που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Υφυπουργός Αθλητισμού αναφέρθηκε στο ζήτημα της ανακατασκευής του κολυμβητηρίου, τονίζοντας ότι έχει γίνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε να είμαστε στο 95%, καθώς υπήρξαν μεγάλες αμφισβητήσεις.

“Είμαστε στην τελική ευθεία, στις τελικές εγκρίσεις, ώστε να τρέξει η διαδικασία της δημοπράτησης του έργου αυτού. Δεν μας απασχόλησε το ποσό, αλλά θέλουμε μία ριζική ανακαίνιση αυτής της κολυμβητικής εγκατάστασης, για μία περιοχή που βγάζει αστέρια στην κολύμβηση. Παρά τη μικρή καθυστέρηση σε κάποιες εγκρίσεις, που θα έρθουν κι αυτές, σέβομαι και συμμερίζομαι την αγωνία και τις φωνές κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι βλέπουν ότι μία κυβέρνηση ασχολήθηκε με την εγκατάσταση μετά από 40 χρόνια”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αυγενάκης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ζήτημα του ηλεκτροφωτισμού του Εθνικού Σταδίου, όπως και στην αίθουσα της άρσης βαρών, που προχωρούν απρόσκοπτα, ξεπερνώντας τα όποια προβλήματα εμφανίστηκαν στην πορεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Αυγενάκη…

Ακολουθήστε το Parakritika.gr στη σελίδα μας στο Facebook,
βρείτε μας στο Twitter και στο Google News.

ΒΙΝΤΕΟ | “Σέβομαι τις φωνές ανησυχίας, αλλά η ανακατασκευή του κολυμβητηρίου θα δημοπρατηθεί”

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button