Αθλητικά

Δύο χρυσά μετάλλια ο Μανούσακας στο Πανελλήνιο ΑμεΑ (φωτο)

Εξαιρετική παρουσία είχαν οι αθλητές της Κρήτης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ΑμεΑ, που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη, με τον Παναγιώτη Μανούσακα να είναι από τους διακριθέντες, καθώς κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια. Συγκεκριμένα, πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία Τ37 στα 100 και στα 200 μέτρα.

Ο Αθλητής του Ικάρου Ρεθύμνου, σε δημοσίευση του σημείωσε πως δύσκολη χρονιά σε όλα τα επίπεδα ολοκληρώθηκε πολύ καλά για τον ίδιο, που εκπλήρωσε ένα όνειρο που είχε από μικρό παιδί.

Επιπλέον, έδωσε το σύνθημα ενόψει της συνέχειας, καθώς όπως είπε ελπίζει μετά το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη, να ακολουθήσουν ακόμα πολλά ταξίδια και ενδεχομένως ακόμη ομορφότερα.

Η ανάρτηση του:

Μετά από μια δύσκολη χρονιά σε όλα τα επίπεδα, η οποία ολοκληρώθηκε αρκετά καλά για εμένα, εκπληρώθηκε ένα όνειρο που είχα από μικρό παιδί. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάνω από όλα τον Θεό που με βοήθησε και έπειτα να ευχαριστήσω θερμά τον σύλλογο μου, τον Ίκαρο Ρεθύμνου, καθώς και όλα τα μέλη αυτού ξεχωριστά. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους φίλους μου και όσους πίστεψαν σε εμένα.

Ένα όμορφο ταξίδι στην Θεσσαλονίκη λοιπόν τελειώνει και ελπίζω να ακολουθήσουν πολλά ακόμη και ομορφότερα..

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

Δύο χρυσά μετάλλια ο Μανούσακας στο Πανελλήνιο ΑμεΑ (φωτο)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button