Αθλητικά

Εν αναμονή των τευχών δημοπράτησης για το κολυμβητήριο της Νέας Χώρας!

Ευθύνες στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης πως δεν έχει ακόμα παραδώσει τα τεύχη δημοπράτησης στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, επέρριψε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης στην Αντιπεριφέρεια Χανίων στην οποία συμμετείχε για την υπογραφή της σύμβασης για το κλειστό γυμναστήριο Κισάμου.

Όπως είπε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, ο κ. Αυγενάκης ενημέρωσε ότι δεν έχουν σταλεί τα τεύχη από τον ΟΑΚ στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, ώστε να προχωρήσει η δημοπράτηση.

“Αυτό που ειπώθηκε είναι ότι περιμένει το Υφυπουργείο την μελέτη από τον ΟΑΚ… τα τεύχη δημοπράτησης ακριβώς, ακριβώς. Θεωρώ ότι είμαστε στο τέλος για να δημοπρατηθεί αυτό το έργο”, σημείωσε ο κ. Αρναουτάκης.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες από έγκυρες πηγές -που είναι σε θέση να γνωρίζει το Parakritika.gr– ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, όχι μόνο έχει αποστείλει τις σχετικές μελέτες προς την τεχνική υπηρεσία του Υφυπουργείου, αλλά αυτές έχουν πάρει και… πρωτόκολλο παραλαβής!!!

Ωστόσο, φαίνεται πως η μεταφορά των όσων είπε ο κ. Αυγενάκης από τον Περιφερειάρχη, μάλλον πως ήταν λανθασμένη, καθώς, ο κ. Αυγενάκης ουδέποτε είπε ότι περιμένει από τον ΟΑΚ τις μελέτες, παρά μόνο τα τεύχη δημοπράτησης για να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

Το όλο θέμα δημιουργήθηκε λοιπόν από παρανόηση των όσων είπε ο κ. Αυγενάκης στην τηλεδιάσκεψη, καθώς πηγές του Υφυπουργείου Αθλητισμού ξεκαθαρίζουν ότι οι μελέτες έχουν παραδοθεί στο Υπουργείο και οι διαδικασίες προχωρούν κανονικά!!!

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί πως πριν από λίγες ημέρες, όπως αποκάλυψε το Parakritika.gr, δεν είχε κατατεθεί αίτηση για έκδοση οικοδομικής άδειας προς την ΥΔΟΜ του Δήμου Χανίων, ενώ μόλις στις 21 Νοεμβρίου αναρτήθηκε στο “Διαύγεια” η διαταγή πληρωμής του ΟΑΚ για τις μελέτες που έκανε.

Ακολουθήστε το Parakritika.gr στη σελίδα μας στο Facebook,
βρείτε μας στο Twitter και στο Google News.

Εν αναμονή των τευχών δημοπράτησης για το κολυμβητήριο της Νέας Χώρας!

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button