Αθλητικά

Ερχονται θετικά νέα για το κολυμβητήριο της Νέας Χώρας

Μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Μαΐου αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις για το έργο ανακατασκευής του κολυμβητηρίου της Νέας Χώρας, που τόσο πολύ περιμένει η αθλούμενη νεολαία των Χανίων.

Έγκυρες πηγές κάνουν λόγο για δημοπράτηση του έργου πριν τις εκλογές, με σύναψη προγραμματικής σύμβασης με τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης, που αναμένεται να παίξει τον κομβικό ρόλο για το έργο.

Να σημειωθεί ότι από τον ΟΑΚ έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες που αφορούν τις μελέτες και έχουν ήδη κατατεθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες (αρχαιολογία, πολεοδομία, κλπ.).

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί πως το απολύτως λογικό θα είναι να υπάρξει πλέον και μία συνεννόηση για την διαχείριση του κολυμβητηρίου, με συζήτηση για το θέμα του παραχωρητηρίου στο Ναυτικό Όμιλο Χανίων πριν από αρκετά χρόνια.

Πλέον, το κολυμβητήριο που θα παραδοθεί θα είναι μία σύγχρονη εγκατάσταση που θα διαχειρίζεται η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού μέσω του ΕΑΚ Χανίων.

Ίσως λοιπόν να πρέπει να κάτσουν στο τραπέζι όλες οι πλευρές και να βρεθεί η χρυσή τομή, όπως συμβαίνει στα κολυμβητήρια των άλλων ΕΑΚ της χώρας, όπου οι σύλλογοι ουσιαστικά είναι οι χρήστες που νοικιάζουν το χώρο και -όπως είναι λογικό- έχουν απαιτήσεις από τον ιδιοκτήτη.

Μαζί λοιπόν με την ανακατασκευή, πιθανώς να έχει έρθει και ο καιρός να συζητηθούν εκ νέου οι όροι του παραχωρητηρίου του κολυμβητηρίου της Νέας Χώρας.

Ακολουθήστε το Parakritika.gr στη σελίδα μας στο Facebook,
βρείτε μας στο Twitter και στο Google News.

Ερχονται θετικά νέα για το κολυμβητήριο της Νέας Χώρας

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button