Αθλητικά

Κλείνει τη χρονιά με τις γνωστές απουσίες…

Δίχως απρόοπτα και εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον τελευταίο του αγώνα, το Σάββατο κόντρα στον Παναιτωλικό. Με εξαίρεση τους γνωστούς από μέρες απόντες, ο Δέλλας θα έχει στη διάθεσή του όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του.

Με ζητούμενο τη νίκη η οποία θα κλείσει με θετικό τρόπο μια μέτρια στο σύνολό της αγωνιστική χρονιά, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό το Σάββατο το βράδυ στις 20:00, στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, για την 7η αγωνιστική των Play Outs της Super League.

Μια αναμέτρηση απέναντι σε μια από τις πλέον γνώριμες ομάδες για τον ΟΦΗ, καθώς θα βρεθούν αντιμέτωπες για 5η φορά την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά, καθώς είχαν αναμετρηθεί και στον θεσμό του κυπέλλου. Ο απολογισμός για την κρητική ομάδα στους προηγούμενους τέσσερις αγώνες, μόνο θετικός δεν είναι καθώς μετρά μόλις μια νίκη, δυο ήττες και μία ισοπαλία.

Συγκεκριμένα στον αγώνα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος στο Αγρίνιο οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, ενώ στον δεύτερο ο ΟΦΗ νίκησε 1-0, στον μοναδικό νικηφόρο αγώνα του Πέπε Μελ στους δώδεκα που κάθισε στον πάγκο του Ομίλου. Στις δύο αναμετρήσεις του κυπέλλου ο ΟΦΗ γνώρισε ισάριθμες ήττες με 2-1 στο Ηράκλειο και 3-1 στο Αγρίνιο.

Πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς ο αγώνας δεν έχει μέγιστο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δυο ομάδες, καθώς αμφότερες έχουν σφραγίσει την παραμονή τους στην κατηγορία, με τον ΟΦΗ όμως να θέλει τη νίκη για να μπορέσει να τερματίσει και στην πρώτη θέση των Play Outs.

Ο Δέλλας έχει προαναγγείλει αλλαγές στην ενδεκάδα προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής και παίκτες που δεν έχουν αρκετό μέχρι τώρα, όπως ο Κώστας Γιαννούλης στο ύστατο παιχνίδι του με τη φανέλα του ΟΦΗ. Είναι εξαιρετικά πιθανό ο εκ των αρχηγών του ΟΦΗ να είναι και στην αρχική ενδεκάδα, κάτι που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί η κρητική ομάδα με διαφορετικό σχηματισμό, έχοντας τρεις κεντρικούς αμυντικούς.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Κουτεντάκης, ο οποίος επίσης είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής. Οι απουσίες που έχει να διαχειριστεί ο τεχνικός του ΟΦΗ είναι γνωστές και περιορίζονται στους τραυματίες Μεγιάδο και Αμπάντα, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Σωτηρίου, Μπρεσάν, Καλαφάτης, Αδαμάκης και Σημαντηράκης.

Την αποστολή του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, απαρτίζουν οι: Μπάουμαν, Χριστογεώργος, Λουκάο, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Γκαγιέγος, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Αποστολάκης, Γκλάζερ, Κουτεντάκης, Μπάκιτς, Μπάκου, Ισέκα, Χιμένεθ, Φελίπε, Μοσκέρα, Θεοδοσουλάκης.

https://creta24.gr/kleinei-ti-chronia-me-tis-gnostes-apousies/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button