Αθλητικά

Μέσι: Άγνωστοι πυροβόλησαν το σούπερ μάρκετ της οικογένειάς του στο Ροσάριο, άφησαν απειλητικό μήνυμα για εκείνον

Άγνωστοι άνοιξαν πυρ κατά του σούπερ μάρκετ που διατηρούν οι γονείς της Αντονέλα Ροκούζο, της συζύγου του Λιονέλ Μέσι, στο Ροσάριο της Αργεντινής και άφησαν απειλητικό μήνυμα για τον ποδοσφαιριστή. 

Η αστυνομία ενημέρωσε πως δύο άνδρες, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, πυροβόλησαν περίπου 12 φορές κατά του καταστήματος τα ξημερώματα της Πέμπτης και άφησαν ένα μήνυμα που έγραφε: Μέσι, σε περιμένουμε. Και ο Γιάβκιν (σ.σ. ο δήμαρχος της πόλης) είναι έμπορος ναρκωτικών, δεν θα σε φροντίσει». 

Δεν κατεγράφη κανένας τραυματισμός κατά τη διάρκεια του συμβάντος, αλλά παραμένουν ασαφείς οι λόγοι για τους οποίους οι δράστες έβαλαν στο στόχαστρό τους τον ποδοσφαιριστή. 

Ο δήμαρχος της πόλης, Πάμπλο Γιάβκιν, βρέθηκε στο σημείο και επέκρινε τις Αρχές για την ολιγωρία τους όσον αφορά στην πάταξη της βίας από πλευράς συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών. 

Μέσι: Άγνωστοι πυροβόλησαν το σούπερ μάρκετ της οικογένειάς του στο Ροσάριο, άφησαν απειλητικό μήνυμα για εκείνον Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/FRANCO TROVATO FUOCO

Ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει σχολιάσει το συμβάν. Ο «Μεσσίας», όπως τον αποκαλούν, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη χώρα και επισκέπτεται συχνά τη γενέτειρά του. Σήμερα συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της ομάδας.

Οι Αρχές ελέγχουν τα πλάνα από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ γίνεται γνωστό πως αυτή ήταν η πρώτη φορά που τα πεθερικά του Μέσι δέχονται τέτοια επίθεση ή και απειλές.

Η τοπική υπουργός Δικαιοσύνης, Σίλια Αρένα, σημείωσε πως πρόκειται για «τρομοκρατική επίθεση» από τη «μαφία», που στόχευε να εκφοβίσει το γενικό πληθυσμό. 

Μέσι: Άγνωστοι πυροβόλησαν το σούπερ μάρκετ της οικογένειάς του στο Ροσάριο, άφησαν απειλητικό μήνυμα για εκείνον Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/FRANCO TROVATO FUOCO

«Ο στόχος είναι να προκαλέσουν τρόμο στην πληθυσμό και να αποθαρρύνουν όλους εμάς που πολεμάμε κατά της εγκληματικής βίας, γνωρίζοντας πως θα είναι ένα συμβάν παγκόσμιας σημασίας» είπε. 

Με πληροφορίες από Al Jazeera

πηγή: lifo

now/sport/mesi-agnostoi-pyrobolisan-soyper-market-tis-oikogeneias-toy-sto-rosario-afisan-apeilitiko

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button