Αθλητικά

Μίλτος Τεντόγλου: Στόχος το τρίτο χρυσό, νιώθω πολύ δυνατός- Έδειξε το γούρι του

Πήρε δύο ζευγάρια παπούτσια μαζί του, φόρεσε το γούρι του και ο Μίλτος Τεντόγλου έφυγε για την Κωνσταντινούπολη, όπου θα διεκδικήσει το τρίτο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. 

«Το χρυσό είναι ο στόχος μου, νιώθω πολύ δυνατός ότι θα τα καταφέρω», δήλωσε ο Μίλτος Τεντόγλου κατά την αναχώρηση της εθνικής ομάδας στίβου από την Αθήνα για την Κωνσταντινούπολη. 

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους μίλησε ξανά για το γεγονός ότι ο τελικός του μήκους διεξάγεται το πρωί, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. 

«Έχω συνηθίσει να κάνω αγώνες το πρωί, γιατί οι προκριματικοί είναι πάντα το πρωί. Απλά το σπαστικό τώρα είναι ότι είναι και ο τελικός το πρωί. Είναι κάτι που με ενοχλεί, αλλά εννοείται θα είμαι καλά και θα το παλέψω. Πάω με αυτοπεποίθηση και είμαι έτοιμος», συμπλήρωσε ο πρωταθλητής του μήκους. 

«Έχω πάρει δύο διαφορετικά ζευγάρια παπούτσια, είμαι ΟΚ», δήλωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση. Υπενθυμίζεται ότι η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου ακύρωσε την κορυφαία επίδοση στον κόσμο που είχε πετύχει ο Τεντόγλου με 8,40 μ. στο μίτινγκ του Τορούν, λόγω των παπουτσιών του, αλλά ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης απάντησε φτάνοντας στο 8,41 μ., σε αγώνες στο Λιεβέν. 

Μίλτος Τεντόγλου: Γούρι ένα βραχιολάκι στο πόδι 

Ο Μίλτος Τεντόγλου έδειξε και το γούρι του, όταν του ζητήθηκε κατά τη διάρκεια των δηλώσεων που έκανε στις κάμερες. 

Πρόκειται για ένα βραχιολάκι στο πόδι, που έφτιαξε μια παλιά αθλήτρια, εξήγησε. «Είναι λίγο γυναικείο, αλλά εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Έχει και κάτι κουδουνάκια, μου αρέσει πάντα να το φοράω», συμπλήρωσε. 

Τέλος, ο Τεντόγλου δήλωσε ότι στην Κωνσταντινούπολη θα προσπαθήσει να βελτιώσει το ρεκόρ του σε κλειστό στίβο, που είναι 8,55 μέτρα. «Θα είμαι ικανοποιημένος και με ένα άλμα στα 8,50 μ., ή με ένα εκατοστό ατομικό ρεκόρ», συμπλήρωσε. 

πηγή: lifo

now/sport/miltos-tentogloy-stohos-trito-hryso-niotho-poly-dynatos-edeixe-goyri-toy

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button