Αθλητικά

Με τρεις απουσίες κόντρα στον Παναιτωλικό

Κορυφώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, την τελευταία της εφετινής αγωνιστικής χρονιάς, με τον Τραϊανό Δέλλα να μην υπολογίζει στους τραυματίες Μεγιάδο και Αμπάντα, αλλά και τον νεαρό Αδαμάκη.

Χωρίς απρόοπτα κορύφωσε την προετοιμασία του ο ΟΦΗ για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό στο “Θ. Βαρδινογιάννης”, με τον οποίο θα κλείσει την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά. Ένας αγώνας που μπορεί να μην έχει ύψιστη κρισιμότητα για κάποια από τις δυο ομάδες, για τον Όμιλο πάντως είναι ένα παιχνίδι που η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο.

Αρχικά για να ρίξει την αυλαία της φετινής χρονιάς μπροστά στο κοινό του με μια καλή εμφάνιση η οποία θα συνοδευτεί με νίκη. Παράλληλα να κλείσει τη σεζόν διευρύνοντας το μεγαλύτερο αήττητο σερί που έχει με επτά αγώνες χωρίς ήττα. Την ίδια ώρα με νίκη ο ΟΦΗ θα μπορεί να ελπίζει και στην άτυπη επιτυχία της πρωτιάς στη διαδικασία των Play Outs.

Για τους λόγους αυτούς ο Δέλλας θέλει τους παίκτες του συγκεντρωμένους για τη νίκη, ώστε να κλείσει η χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Από τον αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου θα απουσιάσουν οι τραυματίες Μεγιάδο και Αμπάντα οι οποίοι συνεχίζουν το ατομικό και θεραπευτικό τους πρόγραμμα, όπως και ο νεαρός Αδαμάκης.

Την αναμέτρηση ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναιτωλικό θα διευθύνει ο Περράκης, με επόπτες τους Μπουξμπάουμ και Χριστοδούλου, ενώ 4ος θα είναι ο Κατοίκος, VAR ο Γκάμαρης και βοηθός του ο Στεφανής.

Την ίδια ώρα δημοσίευμα της Βουλγαρικής ιστοσελίδας marica.bg, αναφέρει πως ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του ΟΦΗ Ιβάν Σλάβοφ, έχει επίσημη πρόταση από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, προκειμένου να αναλάβει την αντίστοιχη θέση στην ομάδα της πατρίδας του.

Ο Σλάβοφ βρίσκεται στη θέση του επικεφαλής σκάουτινγκ στον ΟΦΗ τον τελευταίο 1,5 χρόνο και στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί το δημοσίευμα και συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ, τότε μέσα σε όλες τις κινήσεις της επόμενης ημέρας στην κρητική ομάδα που θα ξεκινήσουν άμεσα, θα είναι και η κάλυψη του συγκεκριμένου πόστου.

https://creta24.gr/me-treis-apousies-kontra-ston-panaitoliko/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button