Αθλητικά

Με υψηλό αγωνιστικό επίπεδο ολοκληρώθηκε το IV International Grand Prix of Crete Compak Sporting 200 στόχων

Μετά από μεγάλη προσπάθεια πολλών μηνών η Σκοπευτική Λέσχη Κρήτης κατάφερε να ανταπεξέλθει στην μεγαλύτερη πρόκληση έως σήμερα που είχε βάλει διοργανώνοντας το IV International Grand Prix of Crete Compak Sporting 200 στόχων – Πανελλήνιους αγώνες ΣΚΟΕ στις 22-23 Ιουνίου 2024 στο Εθνικό Σκοπευτήριο Χανίων .

Αθλητές από 11 χώρες τίμησαν τη διοργάνωση. Συνολικά συμμετείχαν 79 σκοπευτές όλων των κατηγοριών. Επακόλουθο ήταν το επίπεδο να είναι πολύ υψηλό και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα τους.

Ο αθλητής Brodie Strun (GBR) κέρδισε τον αγώνα καταφέρνοντας το απόλυτο 200/200, Πανελληνιονίκης για το 2024 είναι ο Σταμου Θεοφανης με σκορ 197/200. Στις απονομές του αγώνα έγιναν οι βραβεύσεις κυπέλλου ΣΚ.Ο.Ε. από την ομοσπονδία για το 2023 σε όλες τις κατηγορίες.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές – αθλήτριες για τις επιδόσεις τους και το ήθος τους καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς του αγώνα , ANEK LINES( ακτοπλοϊκός χορηγός ) COSMOTE ( τηλεοπτικός χορηγός) , S.Nafpliotis , Touris , Beretta Hellas , Μετπλαστ , Περιφέρεια Κρήτης , Karavitakis Winery .

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2024 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

Με υψηλό αγωνιστικό επίπεδο ολοκληρώθηκε το IV International Grand Prix of Crete Compak Sporting 200 στόχων

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button