Αθλητικά

Μπαρτσελόνα: Στο στόχαστρό της ο αδελφός του Άμραμπατ της ΑΕΚ

Την περίπτωση του αδερφού του «κιτρινόμαυρου» Άμραμπατ έχει ξεχωρίσει η Μπαρτσελόνα, η οποία βρέθηκε κοντά στην απόκτησή του και τον Ιανουάριο και πλέον επιθυμεί να ολοκληρώσει τη δουλειά το καλοκαίρι.

Ο λόγος για τον Σοφιάν Άμραμπατ, αδερφό του Νορντίν της ΑΕΚ, ο οποίος αγωνίζεται στη Φιορεντίνα και εντυπωσίασε εκπροσωπώντας το Μαρόκο στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Οι Καταλανοί μάλιστα, θέλησαν να τον κάνουν δικό τους και τον Ιανουάριο, ωστόσο οι Βιόλα πάτησαν πόδι, αναβάλλοντας, ως φαίνεται, την ενδεχόμενη μεταγραφή.

Σύμφωνα με την As, ο 26χρονος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Μπάρτσα όσον αφορά την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, με τον σύλλογο να ελπίζει στην ολοκλήρωση της… μετακόμισης, τόσο επειδή το συμβόλαιο του Μαροκινού με τη Φιορεντίνα λήγει το καλοκαίρι του 2024, όσο και επειδή ξεκάθαρη επιθυμία του ίδιου του παίκτη είναι να φορέσει τα μπλαουγκράνα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Άμραμπατ δεν θα εξαρτηθεί από το τι θα συμβεί με τον Σέρτζιο Μπουσκέτς, ο οποίος θα μπορούσε να αποχωρήσει ως ελεύθερος τον Ιούνιο, με τον Τσάβι ωστόσο να επιθυμεί να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα για έναν ακόμα χρόνο.

https://creta24.gr/mpartselona-stochastro-tis-o-adelfos-amrampat-tis-aek/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button