Αθλητικά

“Να εξαντλήσουμε όσες πιθανότητες υπάρχουν” (Videos)

Με ζητούμενο την ανασυγκρότηση παρά την αρνητική εξέλιξη που έχει πάρει η προσπάθεια ανόδου στη Super League συνεχίζουν τα Χανιά, τα οποία υποδέχονται την Κυριακή στις 14:45 την Καλαμάτα, αναμέτρηση για την οποία μίλησαν ο βοηθός προπονητής Χρήστος Τσιακίρης και ο αρχηγός Χρήστος Μπάτζιος.

Μπορεί τα δυο τελευταία αποτελέσματα να απομάκρυναν αρκετά τα Χανιά από την κορυφή της βαθμολογίας και τον στόχο της ανόδου, κανείς όμως στην ομάδα δεν τα παρατά, θέλοντας να εξαντληθούν οι έστω και λίγες ελπίδες υπάρχουν ακόμα.

Η κρητική ομάδα την Κυριακή στις 14:45 υποδέχεται την Καλαμάτα, αναμέτρηση για την οποία μίλησαν ο βοηθός προπονητής Χρήστος Τσιακίρης και ο αρχηγός της Χρήστος Μπάτζιος.

Ο Χρήστος Τσιακίρης αναφέρθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του δεν έχει πλέον τις πιθανότητες της ανόδου με το μέρος της, λέγοντας όμως πως αυτό δεν αλλάζει το ζητούμενο που είναι η νίκη: “Η ομάδα με τα τελευταία δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα απομακρύνθηκε από τον στόχο της, αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες, η ομάδα οφείλει να παρουσιαστεί όπως πρέπει και να διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή συγκομιδή στα τελευταία παιχνίδια”.

Μιλώντας για την Καλαμάτα, ο συνεργάτης του Γιάννη Ταουσιάνη στάθηκε στην αλλαγή πλάνου που έχει με τον καινούργιο προπονητή της: “Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που ξεκίνησε με άλλους στόχους, αλλά αυτή τη στιγμή με τον καινούργιο προπονητή παρουσιάζει ένα διαφορετικό πλάνο μέσα στο γήπεδο, κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Θεωρώ οτι θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι που είναι σημαντικό το ποιος θα εκμεταλλευτεί τις πρώτες καλές στιγμές και αυτό είναι σημείο κλειδί. Να διασπάσουμε την οργανωμένη άμυνα που θα βρούμε απέναντί μας και να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού για να φτάσουμε στη νίκη”.

Σε ότι έχει να κάνει με την ψυχολογία που υπάρχει στα Χανιά μετά τα άσχημα τελευταία αποτελέσματα, ο Τσιακίρης τονίζει πως ένα θετικό αποτέλεσμα μπορεί να φέρει και πάλι την αισιοδοξία: “Υπάρχει στεναχώρια σε όλους, αλλά από εκεί και πέρα οι σχέσεις μεταξύ μας είναι πάρα πολύ καλές. Μας επιρέασε αρνητικά ψυχολογικά όμως δεν γίνεται να σταματήσουμε να διεκδικούμε αυτό για το οποίο ξεκινήσαμε. Η ομάδα θα βγάλει αντίδραση και μια νίκη μπορεί να φέρει και πάλι χαμόγελα”.

Και ο Χρήστος Μπάτζιος από τη δική του πλευρά τόνισε πως όλοι στην ομάδα των Χανίων θα παλέψουν να εξαντλήσουν όσες μαθηματικές πιθανότητες υπάρχουν ακόμα για την άνοδο: “Μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής που προκάλεσε στεναχώρια τόσο σε εμάς όσο και στον κόσμο, ακολουθεί ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι με την Καλαμάτα. Εμείς μέχρι να εξαντληθούν οι μαθηματικές ελπίδες θα παλεύουμε για το στόχο μας μέχρι τέλους, για την ιστορία της ομάδας, για τους εαυτούς μας και για όλους.

Στον αγώνα θέλουμε μόνο τη νίκη για να συνεχίσουμε να έχουμε μαθηματικές ελπίδες και με τη δουλειά που κάνουμε καθημερινά στις προπονήσεις πιστεύω πως θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα”.

Ζητούμενο σύμφωνα με τον αρχηγό των Χανίων είναι επίσης να μπορέσουν άπαντες μέσα στην ομάδα να σηκώσουν κεφάλι ενόψει της συνέχειας: “Δεν ήταν ο,τι καλύτερο η εμφάνιση και το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής, ωστόσο ως επαγγελματίες οφείλουμε να ξεπεράσουμε αυτές τις δυσκολίες και να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι, το οποίο και θα κάνουμε”.

https://creta24.gr/na-exantlisoume-oses-pithanotites-yparchoun-videos/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button