Αθλητικά

Ντέρμπι δίχως αύριο στα Περιβόλια!

Μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, τα Χανιά επιστρέφουν στην δράση για τα play offs της Super League 2 υποδεχόμενα τον Ιωνικό σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Ταουσιάνη.

Το γήπεδο των Περιβολίων πρόκειται να είναι κατάμεστο για ακόμα μια φορά με την προπώληση των εισιτηρίων να κινείται με πολύ ψηλούς ρυθμούς και ο κόσμος πρόκειται ν’ αποτελέσει για ακόμα μια φορά τον 12ο παίκτη των Χανίων.

Η κατάσταση πλέον, μετά την ήττα στην Ηλιούπολη, έχει γίνει οριακή βαθμολογικά αφού για να μείνουν τα Χανιά εντός στόχου θα πρέπει να κερδίσουν τον Ιωνικό στo πλαίσιo της 6ης αγωνιστικής των play offs. Τα Χανιά βρίσκονται στην δεύτερη θέση με 28 βαθμούς, ο Ιωνικός ακολουθεί με τρεις λιγότερους και με νίκη επί της ομάδας του Δημήτρη Σπανού τον πετάει οριστικά εκτός διεκδίκησης της ανόδου.

Ως γνωστόν, ο Γιάννης Ταουσιάνης δεν ανακοίνωσε την τελική 20αδα του αγώνα με τον Ιωνικό με τον Έλληνα τεχνικό να παίρνει στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Μανούχος, σε έναν ορισμό που σήκωσε αρκετή σκόνη τις προηγούμενες ημέρες, ενώ υποχρέωσε και τα Χανιά να εκδώσουν επίσημη ανακοίνωση.

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

Ντέρμπι δίχως αύριο στα Περιβόλια!

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button