Αθλητικά

Οι τελευταίες επιστροφές και τα πλάνα ενδεκάδας ενόψει Ατρομήτου

Με την επιστροφή στο Ηράκλειο και του Τοράρινσον κορύφωσε την προετοιμασία του ο ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα αναμένεται να είναι και ο Μπάουμαν.

Όλο περισσότερο στην αγωνιστική του καθημερινότητα και την προετοιμασία για την επανέναρξη των play outs είναι ο ΟΦΗ, μετά τις επιστροφές των διεθνών. Στην προπόνηση της Πέμπτης παρόντας ήταν και ο Τοράρινσον που επέστρεψε και αυτός στη βάση του και πλέον μοναδικός απόντας είναι ο Μπάουμαν, ο οποίος με τη σειρά του αναμένεται στο Ηράκλειο το βράδυ της Πέμπτης και θα είναι και αυτός παρόντας στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής.

Ο Ισλανδός αριστερός οπισθοφύλακας ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, με τους Μπάκιτς και Αποστολάκη να προπονούνται κανονικά, ενώ οι τραυματίες Νέιρα, Χιμένεθ, Λάρσον, Μπρεσάν και Σημαντηράκης συνέχισαν το θεραπευτικό τους πρόγραμμα.

Οι ποδοσφαιριστές του Ομίλου συνεχίζουν πυρετωδώς την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο, όπου με νίκη θα τελειώσουν σε μεγάλο βαθμό την υπόθεση της παραμονής.

Πέραν αυτού άπαντες στις τάξεις του ΟΦΗ θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να ευχαριστήσουν τον κόσμο που θα δώσει το παρών στην αναμέτρηση, ενώ παράλληλα θα ωθήσουν τον ΟΦΗ στην προσπάθειά του να κλείσει αυτή τη διαδικασία των αγώνων καταλαμβάνοντας στην πρώτη θέση.

Προσώρας ο Δέλλας έχει κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, αναμένεται πάντως να υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα και αναγκαστικές λόγω των τραυματισμών που υπάρχουν, αλλά και της πολυήμερης απουσίας των διεθνών.

Μια αυτό αυτές ενδέχεται να είναι η θέση του τερματοφύλακα, αν όλα πάνε καλά και τις πτήσεις του Μπάουμαν και προπονηθεί την Παρασκευή, θα είναι στην αποστολή με τον προπονητή να κρίνει το αν θα είναι και βασικός, ή δώσει γάντια στον Χριστογεώργο.

Τη δεδομένη απουσία του Λάρσον θα καλύψει ο Μαρινάκης, ενώ για το κενό του έτερου τραυματία Χιμένεθ προορίζεται ο Τοράλ που ήταν απόντας από τον αγώνα με την Κηφισιά.

Τις τελικές του δοκιμές για την ενδεκάδα ο Δέλλας θα την κάνει στην προπόνηση της Παρασκευής στις 11 το πρωί, μετά το τέλος της οποίας και θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα με τους Περιστεριώτες.

https://creta24.gr/oi-teleftaies-epistrofes-kai-ta-plana-endekadas-enopsei-atromitou/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button