Αθλητικά

ΟΦΗ: Θέλει να φύγει αλώβητος από τους “Ζωσιμάδες” για να μην μπλέξει σε περιπέτειες

Με στόχο να περάσει αλώβητος σήμερα από τους Ζωσιμάδες ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 2η αγωνιστική των πλέϊ άουτ της Super League. 

H απόσταση με την ομάδα της Ηπείρου είναι στους 4 βαθμούς αλλά το θέμα είναι ο ΟΦΗ να φύγει με τη νίκη από μια έδρα που έχει να κερδίσει 22 χρόνια και απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα που αγνοεί τη νίκη για 10 συνεχόμενα ματς και αν δεν κερδίσει και την κρητική ομάδα τότε θα μπλέξει για τα καλά σε περιπέτειες υποβιβασμού.

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα και οι δύο ομάδες έχουν απουσίες βασικών παικτών με τον Θανάση Στάϊκο να αφήνει εκτός τους τραυματίες Καραχάλιο και Παντελάκη αλλά και τους Λεό , Κόντε που κρίθηκαν ανέτοιμοι.

Στον ΟΦΗ στις τελευταίες προπονήσεις προέκυψαν δύο σημαντικά προβλήματα καθώς τέθηκαν εκτός μάχης με τραυματισμό οι Μεγιάδο και Μπαλογιάννης, αλλά υπάρχουν και σημαντικές επιστροφές στην επίθεση αυτές των Τοράλ και Φελίπε που δίνουν σημαντικές λύσεις στον Νταμπράουσκας σε έναν τομέα που η κρητική ομάδα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

Οι αποστολές των δύο ομάδων 

ΠΑΣ Γιάννινα: Tσιντώτας, Σουλής, Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπορτεγκαράι, Μπακαδήμας, Τσάβος, Ριένστρα, Ραντού, Τζίμας, Τζίνο, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Λώλης, Λιάσος, Νίνης, Παμλίδης, Ροσέρο, Σταματελόπουλος, Μπαλάν.

ΟΦΗ: Μανδάς, Χριστογεώργος, Λάρσον, Μαρινάκης, Πασαλίδης, Βούρος, Διαμαντής, Γιαννούλης, Γιόχου, Τοράρινσον, Ντιουσέ, Περέα, Μπάκιτς, Νέιρα, Τοράλ, Τσιλιανίδης, Μοσκέρα, Τζου, Ντίκο, Φελίπε, Γκρόνινγκ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τσακαλίδης από την Χαλκιδική , με βοηθούς του την Κουρομπύλια από την Δυτική Αττική, και τον Σπυρόπουλο από την Ανατολική Αττική, με τέταρτο διαιτητή τον Πολυχρόνη από την Πιερία και στο VAR τον Κουμπαράκη με βοηθό του τον Πάτρα από την Μακεδονία.

ΟΦΗ: Θέλει να φύγει αλώβητος από τους “Ζωσιμάδες” για να μην μπλέξει σε περιπέτειες

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button