Αθλητικά

ΠΑΕ Χανιά: Θλάση ο Καμαρά και τέλος η χρονιά για τον Αφρικανό!

φωτο από sportcaster.gr

Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του έμπειρου μέσου που αποκόμισε από το παιχνίδι με την Κηφισιά καθώς έπειτα από μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε, ο Κάσα Καμαρά υπέστη θλάση και κατά συνέπεια δεν πρόκειται να προλάβει τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ακόμα εκτός αποστολής έμεινε ο Λουίς Ρότσα με τον Πορτογάλο αριστερό μπακ να ταξιδεύει στην πατρίδα του για προσωπικούς λόγους, όπως και οι Κοκκίνης (τραυματίας), Μπουτσάκης (τιμωρημένος).

Στον αντίποδα, επιστρέφουν στην διάθεση του Γιάννη Ταουσιάνη οι Ιατρούδης και Ιμεραλιλάι που είχαν μείνει εκτός αποστολής του αγώνα με την Κηφισιά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μοναχής Ελιάς ολοκληρώθηκε σήμερα, Πέμπτη 1 Ιουνίου, η μίνι προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό (02/06, 17:00) αγώνα με την ΑΕΚ Β’ στα Περιβόλια που είναι στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Superleague 2.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, ταχύτητες και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ο Κάσα Καμαρά, όπως έδειξε η μαγνητική υπέστη θλάση στο παιχνίδι με την Κηφισιά, ενώ εκτός μάχης παραμένει και ο Σωτήρης Κοκκίνης που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Επίσης εκτός αποστολής είναι ο Γιάννης Μπουτσάκης ο οποίος θα εκτίσει την τιμωρία του, ο Λουίς Ρότσα ο οποίος βρίσκεται με άδεια στην Πορτογαλία για προσωπικούς λόγους, αλλά και ο Χρήστος Δεσποτόπουλος.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Γιάννης Ταουσιάνης είναι οι: Κατσιμήτρος, Καλογεράκης, Κατσούρι, Σερβιλάκης, Ιμεραλιλάι, Μπάτζιος, Σέχου, Σαρρής, Γιαμπερέ, Ναζίμ, Τσέλιος, Λεμονής, Μπουρσέλης, Μανουσάκης, Μαρτσάκης, Κόλα, Ιατρούδης, Ζέκχοφ και Μάναλης.

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

ΠΑΕ Χανιά: Θλάση ο Καμαρά και τέλος η χρονιά για τον Αφρικανό!

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button