Αθλητικά

Παναθηναϊκός: H άφιξη των πρωταθλητών Ευρώπης στο Ελευθέριος Βενιζέλος (φωτο-βιντεο)

Ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε τη Ρεάλ Μαδρίτης με 95-80 στον τελικό του Final Four της Euroleague και σήκωσε στο Βερολίνο το έβδομο ευρωπαϊκό τρόπαιο του.

Λίγες ώρες μετά τον ιστορικό θρίαμβο, οι θριαμβευτές του Βερολίνου επέστρεψαν στην Ελλάδα με το βαρύτιμο τρόπαιο, με τον κόσμο να έχει κατακλύσει κάθε γωνιά του αεροδρομίου να υποδεχθεί τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης.

Το Ελευθέριος Βενιζέλος είχε ντυθεί στα πράσινα για να υποδεχθεί τους θριαμβευτές της Euroleague από πολύ νωρίς.

Η κούπα της Euroleague έφτασε στην Ελλάδα:

Στο μεταξύ, πάρτε μία γεύση από το ΟΑΚΑ που θα πάει το πούλμαν του Παναθηναϊκού:

Πριν τις 13:00, οι φίλοι του Παναθηναϊκού είχαν πάει στο αεροδρόμιο και περίμεναν με ανυπομονησία τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν έχει σταματήσει να πανηγυρίζει από χθες (26/5), μετά τον θρίαμβο επί της Ρεάλ Μαδρίτης και την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού.

Το έπος του Βερολίνου

Η φοβερή ομάδα του Εργκίν Αταμάν έγραψε ιστορία στο Final Four του Βερολίνου. Πήγε ως αουτσάιντερ μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, εκεί όπου συνάντησε την υπερηχητική Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι φοβεροί Ισπανοί προηγήθηκαν ακόμα και με 14 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, δείχνοντας ικανοί να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους, ωστόσο στο δεύτερο μέρος ήρθε η απόλυτη αποκαθήλωση.

Ο Κώστας Σλούκας βγήκε μπροστά, εκτέλεσε τους Μαδριλένους και χάρισε στον Παναθηναϊκό το έβδομο ευρωπαϊκό της ιστορίας του.

Πρόκειται για ένα μπασκετικό θαύμα, μιας και μιλάμε για μία ολοκαίνουργια ομάδα που χτίστηκε πριν από λίγους μήνες με σχεδόν μόνο νέους παίκτες, οι οποίοι κατάφεραν κι “έδεσαν”, δημιουργώντας το καλύτερο σύνολο στην Ευρώπη για τη σεζόν 2023-24.

newsit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

Παναθηναϊκός: H άφιξη των πρωταθλητών Ευρώπης στο Ελευθέριος Βενιζέλος (φωτο-βιντεο)

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button