Αθλητικά

Ποιος είναι το νέο «αφεντικό» της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος – Η αγάπη του για την Γαύδο

Ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι το νέο “αφεντικό” της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον γνωστό εφοπλιστή να αναλαμβάνει την επόμενη μέρα της “Ένωσης”, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αρχικά, πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της Seajet, που μάλιστα τα τελευταία χρόνια διατηρεί μια συνεργασία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ουσιαστικά, διατηρεί την μεγαλύτερη ακτοπλοϊκή εταιρία του κόσμου. Τη Seajets, η οποία πραγματοποιεί 260 συνδέσεις μεταξύ λιμανιών του Αιγαίου, εξυπηρετεί 26 νησιά στις Κυκλάδες και την Κρήτη, με έναν στόλο που μπορεί να μεταφέρει 1.450 οχήματα και 8.500 επιβάτες. Με έναν στόλο που διαθέτει το γρηγορότερο καταμαράν του κόσμου, αλλά και το μεγαλύτερο πλοίου του είδους του στον πλανήτη, το Tera Jet.

Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά, όπου έχει αγοράσει μεγάλες εκτάσεις, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τρέφει μεγάλη αγάπη για την Γαύδο, την οποία επισκέπτεται αρκετά συχνά.

Επιπλέον, η ενασχόληση του με τον αθλητισμό δεν ξεκινά τώρα, καθώς συμμετείχε στο παρελθόν σε μεγάλα αθλητικά event, κυρίως του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ενώ είναι και… ραλίστας και συμμετέχει συχνά σε αγώνες, έχοντας μάλιστα σημαντικές διακρίσεις:

Πρωταθλητής circuit 1995, 1996.
Πρωταθλητής Αναβάσεων Group N 1995, 1997.
Πρωταθλητής Αναβάσεων Group A 2008.
Πρωταθλητής Αναβάσεων Group E 2009 + 2015.
Πρωταθλητής Αναβάσεων Formula Saloon 2016-17-18-19-20-21

Το ERC 2018 είχε ελληνικό χρώμα με χορηγό τη SeaJets, το λογότυπο της οποίας κοσμούσε το αγωνιστικό αυτοκίνητο του πρωταθλητή Ευρώπης 2018 Alexey Lukyanuk.

Είναι χορηγός στις ομάδες των Κυκλάδων, Πανναξιακός, Φοίνικας Σύρου, της Κύμης στο Μπάσκετ καθώς και σε τοπικές δραστηριότητες όπως το Mykonos Run, Folegandros Sunset trail, Serifos Sunset race και Cyclades Regatta

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2024 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

Ποιος είναι το νέο «αφεντικό» της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος – Η αγάπη του για την Γαύδο

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button