Αθλητικά

Πρώτος βαθμός για Γρανίτη, 1-1 στο κρητικό ντέρμπι με ΠΟΑ

Τον πρώτο τους βαθμό στην διαδικασία των μπαράζ πήραν σήμερα Γρανίτης και ΠΟΑ που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο γήπεδο του Γαλατά για την 2η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ, για άνοδο στην Γ’ Εθνική. Ο ΠΟΑ βέβαια έχει τέσσερις πόντους στην κατάταξη, αλλά οι τρεις πρώτοι ήταν άνευ αγώνος κόντρα στην ΕΠΣΛ.

Το ματς ήταν ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα με ρυθμό και ένταση. Ο Ατσαλένιος  άνοιξε το σκορ με τον Αρμόα στο 34′ με τον Παπαδάκη να απαντάει λίγο αργότερα (39′) για τον Γρανίτη διαμορφώνοντας, όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, το τελικό 1-1.

Στο πρώτο μέρος ο Γρανίτης μπήκε πολύ δυνατά με σκοπό να πιέσει και μάλιστα στα πρώτα λεπτά δημιούργησε καλές ευκαιρίες. Στο 2ο λεπτό οι κιτρινόμαυροι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Σπύρο Κολομπάκη, ενώ στο 3′ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία με τον Παπαδάκη.

Από το 15′ και μετά ο ΠΟΑ ισορρόπησε και άρχισε να δημιουργεί καταστάσεις στην περιοχή του Γρανίτη. Τελικά οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Αρμόα, αλλά ο Γρανίτης απάντησε άμεσα με τον Παπαδάκη και μετά από λάθος του Μανώλη Ρουμπάκη σε μια φάση που ξεκίνησε από το βολέ του Τερεζάκη.

Και στο β’ μέρος ο Γρανίτης μπήκε και πάλι πιο δυνατά ψάχνοντας το δεύτερο γκολ. Είχε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Σπύρο Κολομπάκη και ακόμα μια με τον Παπαδάκη με τους φιλοξενούμενους να ανεβαίνουν από το 60′ και μετά.

Στο 62′ ο ΠΟΑ είχε μεγάλη ευκαιρία για το δεύτερο γκολ με τον σκόρερ του, Αρμόα, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έγινε η φάση που προκάλεσε μεγάλη διακοπή, όταν ο διαιτητής Καλυβιανάκης  έδειξε  αρχικά πέναλτι για τον ΠΟΑ σε μαρκάρισμα του Κατσαρού στον Κεφαλούκο, αλλά στη συνέχεια μετά από συνεννόηση με τον βοηθό του Βαρβαντάκη, πήρε πίσω την απόφαση. Ακολούθησε ένταση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου με το ματς να σταματά για 10 λεπτά.

Ο ΠΟΑ στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα είχε περισσότερες δυνάμεις και αντοχές, δημιούργησε καλές ευκαιρίες για γκολ, το οποίο ωστόσο δεν ήρθε με το ματς να τελειώνει 1-1.

Οι φάσεις του αγώνα:
Στο 2′ ο Σπύρος Κολομπάκης πέφτει στη μεγάλη περιοχή από μαρκάρισμα, ο διαιτητής αφήνει το ματς παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.
Στο 3′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Γρανίτη. Από κάθετη μπαλιά του Μποντούρι, ο Παπαδάκης μπαίνει στην περιοχή και πλασάρει από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα φεύγει δίπλα από το απέναντι δοκάρι.
Στο 11′ Καλό σουτ από τον Ρουσάκη πάνω από τα δοκάρια
Στο 18′ ευκαιρία για τον ΠΟΑ με τον Καϊμακούδη ο οποίος βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά δεν έκανε κοντρόλ και έχασε τη φάση.
Στο 19′ ζητάνε χέρι οι φιλοξενούμενοι, αφήνει το ματς ο ρέφερι.
Στο 24′ εκτέλεση φάουλ του Κερμενίδη φεύγει άουτ
Στο 31’Απ’ ευθείας φάουλ του Μποντούρι από πλάγια θέση, η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του ΠΟΑ
Στο 34′ Γκολ για τον ΠΟΑ. Από σέντρα του Σφυρογιαννάκη στο δεύτερο δοκάρι ο Αρμόα με προβολή ανοίγει το σκορ και βάζει την ομάδα του μπροστά στο σκορ
Στο 39′ Γκολ ο Γρανίτης που απαντάει άμεσα με τον Μανώλη Παπαδάκη. Από το βολέ του Τερεζάκη ο Μανώλης Ρουμπάκης δεν μπορεί να διώξει, ο Παπαδάκης κερδίζει την μπάλα περνάει τον τερματοφύλακα του ΠΟΑ και σε κενή εστία κάνει το 1-1

Στο 49′ φάουλ του Μποντούρι η μπάλα άουτ
Στο 52′ μεγάλη φάση για τον Γρανίτη. Παπαδάκης και Κολομπάκης Σπύρος συνδυάζονται ωραία με τον τελευταίο να πιάνει πολύ καλό σουτ και να αναγκάζει τον Γιάννη Ρουμπάκη να διώξει σε κόρνερ
Στο 52′ Απ’ ευθείας πήγε να σκοράρει από το κόρνερ ο Μποντούρι, διώχνει με κεφαλιά ο Μανώλης Ρουμπάκης.
Στο 53′ Ο Γιάννης Ρουμπάκης προλαβαίνει τον Παπαδάκη στα όρια της περιοχής και απομακρύνει, αλλά η μπάλα φτάνει στον Κατσαρό ο οποίος προσπαθεί από μακριά να σκοράρει, αλλά χωρίς επιτυχία.
Στο 54′ Από βαθιά μπαλιά ο Παπαδάκης μέσα στην περιοχή πλασάρει άουτ.
Στο 59′ Κεφαλιά του Δαμιανάκη, από φάουλ του Κερμενίδη, φεύγει άουτ
Στο 62′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΟΑ. Συρτή σέντρα του Κεφαλούκου, ο Αρμόα από κοντά πλασάρει άουτ.
Στο 62′ Ο διαιτητής Καλυβιανάκης  δίνει πέναλτι για τον ΠΟΑ σε μαρκάρισμα του Κατσαρού στον Κεφαλούκου, αλλά στη συνέχεια μετά από συνεννόηση με τον βοηθό του Βαρβαντάκη, παίρνει πίσω την απόφαση του.
Στο 75′ Σέντρα του Μανώλη Ρουμπάκη στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Κεφαλούκου, σε κόρνερ ο Τερεζάκης
Στο 79′ Σουτ του Καϊμακούδη η μπάλα άουτ
Στο 87′ Μακρινό ξαφνικό σουτ του Μποντούρι λίγο άουτ
Στο 89′ Διπλή ευκαιρία για τον ΠΟΑ. Ο Τερεζάκη νίκησε σε τετ α τετ τον Κεφαλούκο και ο Στέφανος Στεφανίδης στη συνέχεια σταματά το πλασέ του Γιακουμάκη
Στο 91′ Σωτήρια επέμβαση του Τερεζάκη σε τετ α τετ με τον Κεφαλούκο

Γρανίτης – ΠΟΑ 1-1 
Μπαράζ ανόδου στην Γ Εθνική: 2η αγων.
Γήπεδο: Γαλατά
Διαιτητής: Καλυβιανάκης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Βαρβαντάκης – Διονύσης (Ρεθύμνου)
Σκόρερ: 39′ Παπαδάκης / 34′ Αρμόα
Συνθέσεις:

Γρανίτης (Τάκης Διακάκης): Τερεζάκης, Κολομπάκης Ανδρ.(83′ Στεφανίδης Στέφ.), Στεφανίδης Ηλ.,Κατσαρός, Παπακαστρίσιος, Κολομπάκης Σπ.(79′ Κοκάκης), Νάστο, Ρουσάκης (83′ Μεγαλακάκης), Πατρικάκης, Μποντούρι (90+5′ Μπεριάδης), Παπαδάκης (90+5′ Κελάκης)

ΠΟΑ (Μηνάς Πίτσος): Ρουμπάκης Γ., Δαμιανάκης, Λουμπάκης, Ρουμπάκης Μ., Παπασπύρος (58′ Κεφαλούκος), Καϊμακούδης, Κερμενίδης, Αρμόα (86′ Γιακουμάκης), Σφυρογιαννάκης, Κασωτάκης , Ικεότσα.

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

Πρώτος βαθμός για Γρανίτη, 1-1 στο κρητικό ντέρμπι με ΠΟΑ

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button