Αθλητικά

Πρώτο δείγμα θετικό γιά τα Χανιά 1-1 με την Λάρισα στο Καρπενήσι

θετικές εντυπώσεις εντυπώσεις άφησε η εικόνα της ομάδας των Χανίων στο πρώτο φιλικό ματς που έδωσε στο Καρπενήσι με αντίπαλο την Λάρισα. Η Χανιώτικη ομάδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη την διάρκεια του αγώνα της έλειψε όμως η τελική πάσα κάτι που πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να βελτιωθεί σε αυτό το κομμάτι διότι οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν φέτος έχουν την ποιότητα και θα συνεισφέρουν σε αυτόν τον τομέα όμως για να γίνει αυτό όσο το συντομότερο δυνατό πρέπει να δώσει πολλά φιλικά ούτως ώστε με την έναρξη του πρωταθλήματος να έχουν δέσει σαν σύνολο οι ποδοσφαιριστές.

Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι φέτος έχει η ομάδα 2 φούλ μπάκ που θα κάνουν την διαφορά. Τόσο ο Παναγιώτου όσο και ο Νίκολιτς έδειξαν στο διάστημα που αγωνίστηκαν ότι θα βοηθήσουν τα μέγιστα.

Όσο για το παιχνίδι στο 1ο ημίχρονο δεν είχε καθόλου φάσεις . Η Λάρισα προηγήθηκε με ενα ξερό σούτ του Μαυρία για να ισοφαρίσουν τα Χανιά με τον Μάναλη που μετάαπό εκτέλεση πέναλτι του ίδιου και απόκρουση του τερματοφύλακα πήρε το ριμπάουν και έστειλε την μπάλα στα δύχτια.

Τό    Δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας  μονόλογος για την ομάδα των Χανίων που έφτασε 3-4 φορές κοντά στο γκόλ που θα της έδινε και την νίκη όμως αυτό δεν έγινε γιατί κάτι έλειπε στην τελική προσπάθεια





Share on Google Plus

https://www.xanianews.gr/2023/08/1-1_27.html

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button