Αθλητικά

Στο αγωνιστικό σεμινάριο Taekwondo ITF ο Λευτέρης Αυγενάκης

Στο Αγωνιστικό Σεμινάριο για όλες οι σχολές TAEKWONDO I.T.F της Κρήτης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που πραγματοποιήθηκε στις Γούρνες, παραβρέθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε ότι “συμμετέχουμε και ενισχύουμε με κάθε τρόπο την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού μας αθλητισμού. Στηρίζουμε όλα ανεξαιρέτως τα αθλήματα, ανεξαρτήτως της δημοφιλίας τους”.

Στο Αγωνιστικό Σεμινάριο για όλες τις σχολές TAEKWONDO I.T.F του νησιού μας, με τους ομοσπονδιακούς προπονητές της Αθλητικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό Ελλάδας, Νίκο Λεούση και Δημήτρη Τουρλάκη, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η δράση συμπεριλάβει πρακτικά εργαστήρια, διαδραστικές διαλέξεις και σεμινάρια, εργαστήρια επιμόρφωσης και προπονητικές διεργασίες, δημιουργώντας μια ομαδική διασκέδαση, με τον στόχο να διασφαλίσει την διατήρηση και ανάπτυξη του TAEKWONDO I.T.F. στις νησιά μας.

Το Αγωνιστικό Σεμινάριο επιτυχείς και ευχαριστείται σε όλους τους συμμετέχοντες για την συμμετοχή τους και την υποστήριξή τους.

Πλήθος αθλητριών και αθλητών, όπως και οι προπονητές των σωματείων που συμμετείχαν, εμπλούτισαν τις γνώσεις τους, αποκομίζοντας σπουδαίες εμπειρίες.
Συμμετέχουμε και ενισχύουμε με κάθε τρόπο την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού μας αθλητισμού. Στηρίζουμε όλα ανεξαιρέτως τα αθλήματα, ανεξαρτήτως της δημοφιλίας τους”.

Ακολουθήστε το Parakritika.gr στη σελίδα μας στο Facebook,
βρείτε μας στο Twitter και στο Google News.

Στο αγωνιστικό σεμινάριο Taekwondo ITF ο Λευτέρης Αυγενάκης

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button