Αθλητικά

“Συναγερμός” με Γκαγιέγος

Με πρόβλημα κορύφωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης ο ΟΦΗ, καθώς ο Φελίπε Γκαγιέγος απείχε του κανονικού προγράμματος λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και η παρουσία του στην αναμέτρηση κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Και ενώ είχαν αρχίσει να μειώνονται αισθητά τα προβλήματα στον ΟΦΗ και ο ένας μετά τον άλλον οι ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών ανέβαζαν ρυθμούς έχοντας επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα, ήρθε το πρόβλημα με τον Φελίπε Γκαγιέγος.

Ο Χιλιανός μέσος δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης με την οποία ο ΟΦΗ κορύφωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Αρκαδίας με τον Αστέρα, εξαιτίας ενοχλήσεων στο γόνατο. Ο Γκαγιέγος ένιωθε πόνους από την Τετάρτη, οπότε και ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, οι οποίες όμως δεν υποχώρησαν και στην προτελευταία προπόνηση ενόψει Αστέρα απείχε του προγράμματος.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί, ενώ δεν αποκλείεται αν κριθεί αναγκαίο από το ιατρικό επιτελείο να υποβληθεί σε περεταίρω ιατρικές εξετάσεις. Για το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της χρονιάς πάντως είναι εξαιρετικά δύσκολο να είναι στη διάθεση του Δέλλα, καθώς ακόμα και αν υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις, δεν θα ρισκάρει τυχόν υποτροπή.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε για μια ακόμα ημέρα και ο Μπρεσάν, δείχνοντας πως και αυτός δεν είναι ακόμα στον απόλυτο βαθμό ετοιμότητας να επιστρέψει σε αγωνιστική δράση, κάτι που ίσως γίνει στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς με τον Παναιτωλικό στις 11 Μαΐου.

Άλλα προβλήματα, πέραν του νεαρού Αδαμάκη ο οποίος ακολουθεί θεραπεία, δεν υπάρχουν και στην προπόνηση της Παρασκευής ο Δέλλας θα κάνει τις τελικές του δοκιμές ενόψει Αστέρα Τρίπολης, σε έναν αγώνα όπου η νίκη είναι το ζητούμενο για την κρητική ομάδα, προκειμένου να οριστικοποιηθεί και μαθηματικά η παραμονή, αλλά και να μπορέσει να πανηγυρίσει το πρώτο και… τελευταίο εφετινό “διπλό”.

Η προπόνηση της Παρασκευής θα ξεκινήσει στις 11:00 και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή για την Αρκαδία, από την οποία θα απουσιάζει ο Μαρινάκης που είναι τιμωρημένος.

https://creta24.gr/synagermos-me-gkagiegos/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button