Αθλητικά

Τα πολλά και μεγάλα κίνητρα του αγώνα με τον Αστέρα…

Στους ρυθμούς της Σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα στην Τρίπολη πέρασε ο ΟΦΗ, με την κρητική ομάδα να θέλει τη νίκη για να οριστικοποιήσει την παραμονή της, να πανηγυρίσει το πρώτο της διπλό, αλλά και να νικήσει τη μία από τις δυο ομάδες που είχε μόνο ήττες στην κανονική περίοδο…

Πολλά και σημαντικά είναι τα κίνητρα του ΟΦΗ στον αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα στην Αρκαδία, με τη νίκη να είναι το μοναδικό ζητούμενο για τον Όμιλο. Η κρητική ομάδα δεν έχει ακόμα οριστικοποιήσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία, κάτι που θα γίνει σε περίπτωση νίκης.

Παράλληλα θα πετύχει και το πρώτο της διπλό για φέτος στο πρωτάθλημα, καθώς προσώρας είναι η μοναδική ομάδα που δεν το έχει καταφέρει την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά. Ο Αστέρας Τρίπολης επίσης είναι η μία από τις δυο ομάδες, από τις οποίες ο ΟΦΗ έχει μόνο ήττες την εφετινή χρονιά, καθώς έχασε τόσο στην Αρκαδία 3-0, όσο και στο Ηράκλειο με 2-0. Η άλλη ομάδα που έχει νικήσει δυο φορές τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα είναι ο Ολυμπιακός με 0-2 στο “Θ. Βαρδινογιάννης” και 4-0 στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Όλα αυτά, συν η διεύρυνση του αήττητου σερί, αλλά και ο στόχος της κατάκτησης της πρώτης θέσης στη διαδικασία των Play Outs, καθιστούν τον αγώνα με τους Αρκάδες πολύ σημαντικό. Παράλληλα ο Δέλλας θέλει να δει την ομάδα του να βγάζει αγωνιστική σταθερότητα, κρατώντας την ταυτότητα που έχει ως ομάδα επί των ημερών του, ενώ παράλληλα να δει και παίκτες που δεν έχουν ως τώρα πολύ χρόνο συμμετοχής.

Τα προβλήματα που έχει ο 48χρονος τεχνικός περιορίζονται στον τραυματία Σημαντηράκη και των τιμωρημένο Μαρινάκη που δεν θα τους έχει στη διάθεσή του. Η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου θα συνεχιστεί την Τετάρτη το πρωί, με την προπόνηση που θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους του Τύπου.

https://creta24.gr/ta-polla-kai-megala-kinitra-tou-agona-me-ton-astera/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button