Αθλητικά

Χρυσό για την ελληνική ομάδα καλαθοσφαίρισης γυναικών αστυνομικών

Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε το 4ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών Γυναικών που διοργάνωσε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Αλικαρνασσού Ηρακλείου ‘’2 Αοράκια’’, όπου πέραν της Ελληνικής ομάδας συμμετείχαν οι αντιπροσωπευτικές ομάδες της Γαλλίας, της Αγγλίας, του Βελγίου, της Ουγγαρίας, της Ισλανδίας και της Σλοβακίας.

Στον μεγάλο τελικό η Ελληνική ομάδα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και το τρόπαιο αφού επικράτησε της ομάδας της Γαλλίας με τελικό σκορ 49-48.

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Παράρτημα Κρήτης στην ευχαριστήρια ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Στην τελετή λήξης που ακολούθησε με τις απονομές και τους τελικούς χαιρετισμούς μας τίμησαν με την παρουσία τους: ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης και εκπρόσωπος του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγος κος Σπυριδάκης Νικόλαος, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Κρήτης κος Πιτσούλης Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου κος Τσαπάκης Ιωάννης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κος Καρτσάκης Γεώργιος, ο Πρόεδρος ΕΚΑΣΚ κος Μαρκάκης Χαράλαμπος, ο Εκπρόσωπος της FIBA κος Κόστα Ίλιεφ, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου κος Ανθουλάκης Κων/νος, η Α’ Αντιπρόεδρος ΙΡΑ Ηρακλείου κα Αποστόλου Αγγελική, η Γραμματέας Γυναικών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου κα Μαραγκάκη Μαρία καθώς και πλήθος συμπολιτών μας και συναδέλφων.

Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Αστυνομικός Υποδιευθυντής κος Τζατζάκης Γεώργιος και ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Κρήτης Αστυνόμος Α’ κος Πικράκης Γεώργιος ευχαρίστησαν άπαντες για την πολύτιμη συνεισφορά τους για την πραγματοποίηση της τόσο επιτυχημένης διεθνούς διοργάνωσης που για πρώτη φορά διεξήχθη στην Χώρα μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Περιφέρεια Κρήτης και σε όλους τους χορηγούς μας καθώς χωρίς την βοήθειά τους η διοργάνωση θα ήταν αδύνατη».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

Χρυσό για την ελληνική ομάδα καλαθοσφαίρισης γυναικών αστυνομικών

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button