Αθλητικά

“Χρυσό Καρφί” ο Γιακουμάκης στο MLS: Σκόραρε ξανά, εννέα γκολ σε επτά ματς! (βίντεο)

φωτο από instagram

Μπαρουτοκαπνισμένος είναι ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος συνεχίζει να σκοράρει ανελλιπώς και με τρομερή συνέπεια στο MLS.

Ο κρητικός σέντερ φορ σκόραρε για μια ακόμα φορά με τη φανέλα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ φτάνοντας έτσι τα εννέα γκολ σε επτά παιχνίδια στην αρχική ενδεκάδα!

Ο Γιακουμάκης πέτυχε ένα γκολ στην χορταστική ισοπαλία (3-3) της ομάδας του με την New England στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Μάλιστα αυτό ήταν το τέταρτο γκολ του πρώην επιθετικού του ΟΦΗ και του Πλατανιά στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της Ατλάντα Γιουνάιτεντ η οποία αν και έκανε μια μεγάλη ανατροπή τελικά έχασε τη νίκη στις καθυστερήσεις.

Ο κρητικός στράικερ ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα για έβδομη φορά φέτος (12 συμμετοχές συνολικά) μείωσε το σκορ στο 56ο λεπτό σε 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων. Το γκολ αυτό έδωσε πνοή και την ώθηση στους γηπεδούχους να πετύχουν άλλα δύο γκολ μέχρι το 87′ και να γυρίσουν το ματς, αλλά στο 90+3′ η New England με τον Χιλ πήρε τον βαθμό και διατήρησε τη διαφορά της από την Ατλάντα στους δύο βαθμούς (4η και 5η αντίστοιχα στη βαθμολογία).

Μάλιστα η Ατλάντα αποθέωσε στο Twitter τον Έλληνα επιθετικό, τον οποίο χαρακτήρισε “Χρυσό Καρφί”.

sportcaster.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

“Χρυσό Καρφί” ο Γιακουμάκης στο MLS: Σκόραρε ξανά, εννέα γκολ σε επτά ματς! (βίντεο)

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button