Τουρισμός

Τι συνθέτει τις τέλειες διακοπές – Η Ελλάδα top προορισμός Βρετανών

Τα τρία βασικά στοιχεία που διαμορφώνουν τις τέλειες διακοπές των Βρετανών αποκάλυψε σε πρόσφατη έρευνά της η Jet2holidays σε 2.000 άτομα. Συγκεκριμένα, οι Βρετανοί πιστεύουν ότι οι τέλειες διακοπές περιλαμβάνουν :

  • Μια πτήση τεσσάρων ωρών.
  • Διάρκεια διακοπών 11 ημέρες.
  • Ημερήσιος αριθμός βημάτων άνω των 10.000.

Πιο αναλυτικά, το 37% προτιμούσε διακοπές στην παραλία με θερμοκρασίες 23 βαθμών, ενώ το 29% επέλεξε ένα ταξίδι στην πόλη γεμάτο περιηγήσεις στα αξιοθέατα.

Δημοφιλείς προορισμοί

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί ήταν η Ιταλία, η Ελλάδα και η Ισπανία, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση.

Όπως διαπιστώθηκε οκτώ στους δέκα Βρετανούς πίστευαν ότι ήταν σημαντικό να βεβαιωθούν ότι οι επερχόμενες διακοπές τους ήταν «τέλειες», με το 59% να ισχυρίζεται ότι είχε ήδη εκπληρωθεί σε προηγούμενο ταξίδι.

Για να διασφαλίσουν ότι οι διακοπές τους ήταν όσο το δυνατόν καλύτερες, το 39% είπε ότι ξόδεψε ώρες ερευνώντας τα πάντα. Το ίδιο ποσοστό προτίμησε ένα πακέτο διακοπών – καθώς μπορούσαν να κλείσουν τα πάντα σε ένα μέρος.

Ήλιος και θάλασσα

Η γοητεία της θάλασσας, ο ήλιος και η ξεγνοιασιά ήταν μερικές από τις χαρές που δίνουν αυτή την ατμόσφαιρα διακοπών. Άλλα περιζήτητα χαρακτηριστικά των διακοπών ήταν το καλό φαγητό και ένα μπαρ δίπλα στην πισίνα.

Η βύθιση στην τοπική κουλτούρα και τις παραδόσεις, οι ποιοτικές οικογενειακές στιγμές και η εμβάθυνση σε ένα συναρπαστικό βιβλίο δίπλα στην πισίνα ή τη θάλασσα, κατατάσσονται επίσης ψηλά στη λίστα για μια ειδυλλιακή απόδραση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

Τι συνθέτει τις τέλειες διακοπές – Η Ελλάδα top προορισμός Βρετανών

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button