Αθλητικά

Με πείσμα για τη νίκη ο Γιούχτας

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Γιούχτα για τον αγώνα με την Παναχαϊκή, με τον Κώστα Ανυφαντάκη να έχει μοναδικούς απόντες από την αναμέτρηση τους Φαζό, Γιουσέφ και Τουγλή. Στις τάξεις της ομάδας των Αρχανών επικρατεί αισιοδοξία για επιστροφή στις νίκες.

Στον αγώνα της Κυριακής με την Παναχαϊκή έχουν στρέψει την προσοχή τους άπαντες στον Γιούχτα, αναμέτρηση για την οποία ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους. Ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γιουσέφ, Φαζού και Τουγλή, με τον τελευταίο να μένει την ύστατη στιγμή εκτός αποστολής, για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Στις τάξεις της ομάδας των Αρχανών υπάρχει πείσμα για τη νίκη, καθώς η άδικη, βάσει της εμφάνισης, ήττα της περασμένης αγωνιστικής στη Ρόδο από τον Διαγόρα, έχει φέρει και πάλι την ομάδα σε δεινή βαθμολογική θέση. Η αγωνιστική εικόνα πάντως που έβγαλε ο Γιούχτας στον τελευταίο του αγώνα δίνει αισιοδοξία πως με ανάλογη κόντρα στην Παναχαϊκή, θα μπορέσει να έρθει η πολυπόθητη νίκη.

Ο αγώνας με τους Αχαιούς είναι ο πρώτος του δεύτερου μισού των Play Outs και ο πρώτος από τους τρεις εντός έδρας που έχει ο Γιούχτας, με τη νίκη να είναι μονόδρομος προκειμένου να βρεθεί η ομάδα και πάλι πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Για τον λόγο αυτό και περιμένουν για μια ακόμα φορά τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου, προκειμένου να πάρουν την πολύτιμη νίκη.

Στην αναμέτρηση με την Παναχαϊκή διαιτητής ορίστηκε ο Κόκκορης από την Εύβοια, με βοηθούς επόπτες τον Μαραθωνίτη από την Αθήνα και τον Μανουρά από τη Δυτική Αττική.

Μετά την τελευταία προπόνηση που έγινε το Σάββατο το πρωί, ο Κώστας Ανυφαντάκης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την Παναχαϊκή, την οποία απαρτίζουν οι: Πρινιωτάκης, Κόλλιας, Μακατουνάκης, Θεοδωράκης, Κόλα, Τσίρης, Κορνιλάκης, Τζανής, Δασκαλάκης, Μπρους, Κίσσας, Μπουτσάκης, Λώλης, Νοικοκυράκης, Μπουρσέλης, Πολυχρόνης, Λιποράσε, Αλεξόπουλος, Ροβίθης, Κωστανάσιος, Βρεττός.

https://creta24.gr/me-peisma-gia-ti-niki-o-giouchtas/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button