Xania

Αντίστροφη μέτρηση για τα «Ρακοκαζανέματα 22» στις Βούβες Πλατανιά

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Crete Hinterland – Ενδοχώρα σας προσκαλεί στη θεματική εκδήλωση «Ρακοκαζανέματα ’22» που θα λάβει χώρα στις Βούβες, του Δήμου Πλατανιά, στις 19 και 20 Νοεμβρίου από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 00:00 το βράδυ.

Ολιγομελείς ομάδες θα συμμετέχουν στον παραδοσιακό τρόπο απόσταξης της τσικουδιάς και θα γεύονται παραδοσιακά εδέσματα συνοδεία από κρασί και άφθονη τσικουδιά.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τη «μυσταγωγία» της παραγωγής τσικουδιάς όπως αυτή τρέχει από τον λουλά, να μάθουν την ιστορία που συνοδεύει το παραδοσιακό απόσταγμα, να γευτούν τοπικά παραδοσιακά προϊόντα και εδέσματα είτε ως μεζέδες είτε ως κυρίως πιάτο και να πάρουν ως ανάμνηση της εμπειρίας τους την δικιά τους τσικουδιά!

Με την τσικουδιά οι διοργανωτές υποδέχονται τους επισκέπτες, γλεντούν, διασκεδάζουν, κάνουν τις συζητήσεις, κερνούν και χωρατεύουν.

Και έτσι καταφέρνουν όλοι μαζί να «παντρέψουν» κάθε εκδήλωση με την μοναδικότητα του κρητικού γλυκόπιοτου ποτού που αποτελεί το διαχρονικά παραδοσιακό απόσταγμα της Κρήτης.

Η Κοιν.Σ.Επ. Crete Hinterland – Ενδοχώρα έχει ως σκοπό ύπαρξης της την ενδυνάμωση της ενδοχώρας και φιλοδοξεί ότι μέσα από τέτοιου είδους δράσεις εμπειρίας θα μυήσει τους επισκέπτες στον παραδοσιακό τρόπο ζωής της Κρήτης.

Κόστος συμμετοχής : 20€

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/579218/antistrofi-metrisi-gia-ta-rakokazanemata-22-stis-vouves-platania/

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button