Xania

Κρήτη: Την βασιλόπιτα του έκοψε το Περιφερειακό Συμβούλιο (φωτο)

Στην έναρξη της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Περιφερειάρχης Κρήτης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και αντάλλαξε ευχές με τους εκπροσώπους των παρατάξεων και όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου εκφράζοντας τους παράλληλα τις ευχαριστίες του για την καλή συνεργασία που υπάρχει στην προώθηση και στήριξη του έργου της Περιφέρειας Κρήτης που είναι προς όφελος του Κρητικού λαού.

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην στόχευση της Περιφέρειας Κρήτης που είναι η αξιοποίηση των πόρων και να μη χαθεί ούτε ένα ευρώ από την αναπτυξιακή διαδικασία του νησιού.

Μάλιστα τονίστηκε η καλή πορεία των εκτελούμενων έργων, η απορροφητικότητα στο ΕΣΠΑ που φθάνει το 90% και επισημάνθηκε ότι ο στόχος της Περιφέρειας συνεχίζεται να είναι η αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων που έχει στη διάθεσή της η Περιφέρεια Κρήτης ώστε να μη χαθεί ούτε ένα ευρώ από την αναπτυξιακή διαδικασία στο νησί.

Ο κ. Αρναουτάκης επίσης ανέφερε ότι, η Περιφέρεια υπέβαλε αίτημα 60 εκατομμυρίων ευρώ στο ταμείο ανάκαμψης για παρεμβάσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Κρήτης και ήδη όπως ανέφερε εγκρίθηκε το ποσό των 39,5 εκατομμυρίων ευρώ και αναμένεται και η έγκριση του υπολοίπου ποσού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

πηγή: flashnews

post/596420/kriti-tin-vasilopita-tou-ekopse-to-perifereiako-symvoulio-foto/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button