Xania

Στη Σούδα για πρώτη φορά το θηριώδες Vicking Nepture (φωτο)

Σε πόλο έλξης έχει μετατραπεί το Λιμάνι της Σούδας καθώς σε καθημερινή βάση κρουαζιερόπλοια από όλο των κόσμο συγκαταλέγουν το λιμάνι της Σούδας ανάμεσα στους προορισμούς τους.

Φέτος ο απολογισμός θέλει εκατοντάδες κρουαζιερόπλοια να έχουν δέσει στο λιμάνι ενώ οι αφίξεις θα συνεχιστούν και μέσα στο χειμώνα.

Μάλιστα αναμένονται κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι της Σούδας μέχρι και 31 Δεκεμβρίου ενώ ο νέος χρόνος θα μπει με αφίξεις ήδη από την πρώτη μέρα.

Το θηριώδες κρουαζιερόπλοιο που βρίσκεται στο Λιμάνι της Σούδας

Από το πρωί της Κυριακής (27/11) στο Λιμάνι της Σούδας δεσπόζει ένα γιγαντιαίο κρουαζιερόπλοιο που μαγνητίζει όλα τα βλέμματα. Πρόκειται για το Vicking Nepture το τελευταίο «καμάρι» του στόλου της εταιρείας Vicking Cruises.

Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο βγήκε για πρώτη φόρα στις θάλασσες μόλις πριν από λίγες μέρες και είναι η πρώτη φορά που «δένει» στα Χανιά ενώ αναμένεται να επιστρέψει στις 31 Δεκεμβρίου.

Το Vicking Nepture θα οργώσει τη Μεσόγειο και θα φτάσει σε μακρινούς προορισμούς όπως το Μαϊάμι και το Λος Αντζέλες, σε μια τεράστια κρουαζιέρα που θα διαρκέσει μέχρι τον Απρίλιο.

Το κρουαζιερόπλοιο σχεδιάστηκε με μια μινιμαλιστική φιλοσοφία ενώ έχουν επιλεγεί γήινες αποχρώσεις για το εσωτερικό του. Στόχος είναι η άνεση και η χαλάρωση των επιβατών του.

Το Vicking Nepture έχει χωρητικότητα για 930 επιβάτες και 465 μέλη του πληρώματος και διαθέτει 465 καμπίνες με όλες τις ανέσεις έτοιμες για να φιλοξενήσουν τους επιβάτες του. Υπολογίζεται ότι η ναυπήγηση κόστισε περίπου 340 εκατομμύρια ευρώ.

Το κρουαζιερόπλοιο καθώς και τον κυβερνήτη του, Eric Saabye καλωσόρισαν το πρωί της Κυριακής ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Δημήτρης Βιριράκης, ο Γιώργος Μαρακάκης από το Λιμενικό Σώμα Χανίων και ο Δημήτρης Χρηστέας Υπεύθυνος Διεθνούς Ασφάλειας. Παράλληλα στο θερμό καλοσώρισμα παρερεύθηκαν πράκτορες από το ταξιδιωτικό πρακτορείου του Ομίλου Γελασάκη.

Ο όμιλος Γελασάκης είναι το ταξιδιωτικό πρακτορείο που συνεργάζεται και «φέρνει» τα πολυτελή κρουαζιερόπλοια της Vicking Cruises στα λιμάνια της Κρήτης.

Μάλιστα ο κ. Βιριράκης έκανε το καλωσόρισμα πιο «κρητικό» προσφέροντας ρακί και ρακόμελο στον κυβερνήτη του πλοίου.

Στη συνέχεια ως «είθισται» όταν ένα κρουαζιερόπλοιο «δένει» σε ένα λιμάνι για πρώτη φόρα έγινε ανταλλαγή πλακετών ανάμεσα στο Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, το Λιμενικό Σώμα και το καπετάνιου του κρουαζιερόπλοιου.

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του Vicking Nepture

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

πηγή: flashnews

post/583278/sti-souda-gia-proti-fora-to-thiriodes-vicking-nepture-foto/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button