Xania

Γρ. Αρχοντάκης σε Π. Πετσετάκη: Για την ταμπακέρα ουδέν

«Ο κύριος Πετσετάκης σήμερα στην ανακοίνωση του δεν είπε τίποτα για την «ταμπακιέρα “» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Γρηγόρης Αρχοντάκης αναφερόμενος σε ανακοίνωση του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΧ Παντελή Πετσετάκη με την οποία απαντούσε στις καταγγελίες του κ. Αρχοντάκη στην διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου Χανίων.

Όπως αναφέρει ο Γρηγόρης Αρχοντάκης «ο κύριος Πετσετακης είχε την υποχρέωση να έχει πλήρη απασχόληση στην ΔΕΥΑΧ όπως ορίζει η απόφαση του ΔΣ αλλά κυρίως όπως ορίζει η νομοθεσία 4512/2018 Α 348 ΠΑΡ 11 .

Από την αρχή της σύμβασης του έως και σήμερα ουδέποτε ήταν συνεπής προς την υποχρέωση αυτήν , με την ανοχή βέβαια της διοίκησης και της Δημοτικής αρχής (παράβαση καθήκοντος ).

Με λίγα λόγια δηλαδή από την αρχή αυτή η σύμβαση ήταν μια αργομισθία με βάση βέβαια τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την νομοθεσία .

Ο κύριος Πετσετακης και αυτός που τον διόρισε ανήκουν δυστυχώς σε ένα μικρό ποσοστό των νέων πολιτικών του ΠΑΣΟΚ που λειτουργούν με την λογική του ρουσφετιού και του βολέματος που θυμίζει άλλες εποχές.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook

© Copyright 2023 Flashnews.gr – All Rights Reserved

design by WebOlution

powered by

πηγή: flashnews

post/623920/gr-archontakis-se-p-petsetaki-gia-tin-tabakera-ouden/

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button